Άγιοι - Πατέρες - ΓέροντεςΘαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Ο Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης θεραπεύει κύριο από τη Θεσσαλονίκη από πολύποδες στη μύτη και του επαναφέρει και την αίσθηση της όσφρησης

4 Νοεμβρίου 2012

Ο Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης θεραπεύει κύριο από τη Θεσσαλονίκη από πολύποδες στη μύτη και του επαναφέρει και την αίσθηση της όσφρησης

Μία κυρία από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι ο σύζυγός της εταλαιπωρείτο από καιρό από πολύποδες στη μύτη του, που τον δυσκόλευαν στον ύπνο, στην αναπνοή και στην όσφρηση του.

Επισκέφθηκε πολλούς ιατρούς και δοκίμασε διάφορες θεραπείες δίχως κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Η σύζυγος με την πεθερά της παραβρέθηκαν στην πρώτη μνήμη του οσίου, στις 3 Νοεμβρίου 2008, και στις τελετές αγιοκατατάξεώς του. Προσευχήθηκαν να θεραπευθεί ο σύζυγος. Όταν επέστρεψε στο σπίτι, ο σύζυγός της της είπε πως πριν λίγο άρχισε να φτερνίζεται με τέτοια ένταση, ώστε έφυγαν κομμάτια από τους πολύποδες. Το γεγονός αποδόθηκε δικαιολογημένα σε θαύμα του οσίου.

Ο ιατρός, σ’ επόμενη επίσκεψη του ασθενούς, απόρησε για την απρόσμενη βελτίωση, όταν μάλιστα είχε επανέλθει και η αίσθηση της οσφρήσεως. Φυσικά δεν χρειάσθηκε να γίνει επέμβαση, όπως είχε προγραμματισθεί και διεκόπησαν τα φάρμακα. Η επίκληση του οσίου Γεωργίου έδωσε απλόχερα την ποθητή ίαση.

Πηγή: Μοναχού Μωϋσέως Αγιορείτου, Όσιος Γεώργιος της Δράμας (1901-1959), Έκδοσις Ιεράς Μονής Αναλέψεως του Σωτήρος Ταξιάρχες (Σίψα), Δράμα 2011.