Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Αιμοδοσία από ενορίτες της εκκλησιαστικής κοινότητος Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

5 Νοεμβρίου 2012

Αιμοδοσία από ενορίτες της εκκλησιαστικής κοινότητος Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Έτοιμοι να δώσουν το αίμα τους για την σωτηρία των ελαχίστων αδελφών του Ιησού, βρέθηκαν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, ογδόντα επτά ενορίτες της εκκλησιαστικής κοινότητος Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Από τις εννέα το πρωί έως και τη μία μετά το μεσημέρι, στην υποκείμενη του Ιερού Ναού αίθουσα “Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Μανταδάκης”, το συνεργείο αιμοληψιών του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς” έκανε 73 αιμοληψίες.

Το συμβούλιο της επιτροπής αιμοδοσίας της κοινότητος, υπό τον νέο της πρόεδρό του, Πρωτοπρεσβύτερο Λάμπρο Ξεσφύγγη, άψογα προετοιμασμένο υποδεχόταν τους προσερχομένους και βοηθώντας γραμματειακά το έργο των αιμοληπτριών με την χρήση νέων τεχνολογιών, τους κατευόδωνε με ευλογία τιμής ένεκεν, έναν επιστήθιο σταυρό.

Από τo 1980 που ιδρύθηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο Σπυρίδωνα Μανταδάκη η Τράπεζα Αίματος στην ενορία, κάθε χρόνο πραγματοποιούνται δύο αιμοδοσίες, την Κυριακή των Βαΐων και την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου. Συλλέγονται περίπου 150 φιάλες αίμα ετησίως, το οποίο διατίθεται σε ενορίτες που το χρειάζονται αλλά και σε συγγενείς των αιμοδοτών.

Το γραφείο αιμοδοσίας λειτουργεί καθημερινά στο Ναό 9-11 π.μ., ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 210 97 50 736 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το agmarinailioupolis@gmail.com

 Εκ του τμήματος Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας,

του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου

Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

Πηγή:agmarina.gr