Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΟρθόδοξη πίστη

Τι εξομολογείται στην Espresso η Μπέμπα Μπλανς σχετικά με την Παναγία;

5 Νοεμβρίου 2012

Τι εξομολογείται στην Espresso η Μπέμπα Μπλανς σχετικά με την Παναγία;

Ένα από τα πανάκριβα δώρα του γάμου της θα προσφέρει στην Παναγία η Μπέμπα Μπλανς, που τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και το ξεπέρασε με τη βοήθεια των γιατρών αλλά και της πίστης της.

Η θρυλική  ντίβα, αισθάνεται ευλογημένη που ξεπέρασε τον Γολγοθά της. Θέλοντας να ευχαριστήσει την Παναγία που «την έσωσε», θα εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει την εποχή που πέρναγε δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλευόταν. Κι αυτό δεν είναι άλλο από ένα πανάκριβο και συλλεκτικό μαργαριταρένιο κολιέ, που το θεωρεί από τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα που είχε στη συλλογή της από την εποχή της μεγάλης δόξας, όταν… σφάζονταν παλικάρια στην ποδιά της ώς σήμερα.

«Εκτός από τη θεραπεία των γιατρών, ζήτησα και τη βοήθεια της Παναγίας. Τολμώ να πω ότι τέσσερις γιατροί με είχαν ξεγράψει… Η πίστη μου στη Μεγαλόχαρη είναι βαθιά και αυτό που της ζήτησα είναι να γίνω καλά, κάνοντας παράλληλα και ένα τάμα για την υγεία μου. Τώρα που έγινα καλά ήρθε η στιγμή να εκπληρώσω το τάμα μου…» εξομολογείται η ίδια στην «Espresso».

Η Μπέμπα Μπλανς είχε κάνει και στο παρελθόν τάμα στην Παναγία και το είχε αφιερώσει στην εικόνα της που βρίσκεται στην Τήνο. «Τότε είχα πάει έναν χρυσό δίσκο, ο οποίος μάλιστα για πολλά χρόνια βρισκόταν σε έναν χώρο δίπλα από την εκκλησία, στον οποίο υπήρχαν εκτεθειμένα πολλά τάματα. Τώρα το κολιέ δεν θα το πάω στην Παναγία της Τήνου, αλλά σε κάποιο μικρό εκκλησάκι και δεν θα σας πω πού είναι αυτό για να μη γίνει στόχος αυτών που λυμαίνονται τις εκκλησίες…», τονίζει η θρυλική τραγουδίστρια.

Να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 2009 μπήκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και αμέσως διαπιστώώθηκε ότι έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου. Η διάγνωση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα οικεία της πρόσωπα αλλά όχι όμως στην ίδια: «Θα πολεμήσω σαν παλικάρι! Πιστεύω στον Θεό και θα γίνω γρήγορα καλά. Από μικρή πολεμάω, δεν θα τα παρατήσω τώρα…» είχε δηλώσει τότε στην «Espresso».

Η αλήθεια είναι ότι είχε προσβληθεί πολύ σοβαρά από την αρρώστια, με αποτέλεσμα να χάσει περίπου είκοσι κιλά. Οπως είχαμε γράψει, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ακολουθώντας την κατάλληλη θεραπεία. Πριν από λίγο καιρό οι γιατροί της την ενημέρωσαν ότι «οι εξετάσεις της δεν δείχνουν τίποτα…» Μόλις το έμαθε πέταξε από τη χαρά της!

«Δόξα σοι ο Θεός» μονολόγησε και αμέσως ενημέρωσε τα αγαπημένα της πρόσωπα που τόσο καιρό αγωνιούσαν για την εξέλιξη της υγείας της. «Ο Γολγοθάς μου έλαβε τέλος!» μας δήλωσε με μεγάλη χαρά.

Χρυσή πλακέτα από τους φίλους του Καζαντζίδη

Η Μπέμπα Μπλανς θα τιμηθεί με χρυσή πλακέτα από τους φίλους του Στέλιου Καζαντζίδη. Η τραγουδίστρια, όπως λέει η ίδια, αισθάνεται πολύ συγκινημένη για τη «μεγάλη τιμή που της κάνουν οι φανατικοί θαυμαστές του θρυλικού λαϊκού τραγουδιστή».

Αυτή την περίοδο η Μπέμπα Μπλανς βρίσκεται σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του «Συλλόγου Φιλων Καζαντζίδη Επαρχίας Ελασσόνας», Πέτρο Κωνσταντινίδη, για τη διοργάνωση της τιμητικής βραδιάς. «Εδώ και πολύ καιρό έχουν φιλοτεχνήσει μια χρυσή πλακέτα, αλλά και το πορτρέτο μου για να με τιμήσουν για την προσφορά μου στο τραγούδι. Λόγω όμως της αρρώστιας μου το ανέβαλλα διαρκώς, αλλά τώρα που αισθάνομαι καλά η βραδιά θα γίνει, και μάλιστα έχω πολύ κέφι γι’ αυτό…» εξομολογείται.

Τα μέλη του συγκεκριμένου συλλόγου επέλεξαν να την τιμήσουν γιατί ο αείμνηστος Στέλιος Καζαντζίδης μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. «Ο Στέλιος με “πήγαινε” πολύ, κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι φανατικοί θαυμαστές του που αποτελούν τον Σύλλογο Φίλων Καζαντζίδη στην Ελασσόνα» μας λέει.

Η Μπέμπα Μπλανς εξομολογείται πως την περίοδο της ασθένειάς της είχε προτάσεις για να εμφανιστεί σε πίστες, αλλά το αρνήθηκε όχι μόνο γιατί δεν μπορούσε, αλλά και γιατί θα την ενδιέφερε περισσότερο να εμφανιστεί σε μια παράσταση. «Με ενδιαφέρουν πολύ οι θεατρικές σκηνές που παρουσιάζουν ιδιαίτερα έργα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως εγκαταλείπω το τραγούδι. Ολα είναι προς συζήτηση. Αλλά η αλήθεια πως στα κέντρα με ενοχλεί πολύ ο καπνός του τσιγάρου. Πάντως, δεν αποκλείεται στην τιμητική βραδιά του συλλόγου να τραγουδήσω κιόλας» συμπληρώνει.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Πηγή:  espressonews.gr