Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Παράδοση ρουχισμού στο Ανθίμειο Εκκλησιαστ​ικό Κέντρο

7 Νοεμβρίου 2012

Παράδοση ρουχισμού στο Ανθίμειο Εκκλησιαστ​ικό Κέντρο

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Πολιτιστικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε από τη ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου η παράδοση ρουχισμού στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και στο Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Έβρου, που συγκεντρώθηκε από την κοινωνική πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας «ΣΤΗΡΙΖΩ», σε συνεργασία με το Τμήμα Γυναικών, την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με στόχο τη στήριξη συνανθρώπων μας που αυτή την εποχή δοκιμάζονται…

Στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, η πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Έβρου κα Πετροπούλου, ο πρόεδρος και μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ Έβρου και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου συγχαίρει τη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. των Σχολών του Νομού Έβρου και την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Έβρου για την συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ρουχισμού ως πρώτη δράση της πρωτοβουλίας «ΣΤΗΡΙΖΩ», που έχει ως στόχο την εμπέδωση του αισθήματος αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης σε όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.

Η σημερινή παράδοση του υλικού στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης και στον Σύλλογο Πολυτέκνων Έβρου στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας των πολυτέκνων, με τη μαζική παρουσία της νεολαίας αλλά και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και της επιμελητηριακής κοινότητας, καταδεικνύει την αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός ισχυρού κοινωνικού πατριωτισμού μέσα από τα υφιστάμενα δίκτυα ανθρώπων και δομών.

Η παραπάνω δράση αποτελεί μια κίνηση αναγνώρισης των δυσκολιών που περνά η κοινωνία μας και επιδίωξη όλων μας θα πρέπει να είναι η αποδοχή της ως σημείο αναφοράς για όλους τους πολιτικούς φορείς.

Μπορεί ο καθένας να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές και τους φορείς που υλοποιούν τη δράση αυτή, ωστόσο ουδείς πλέον μπορεί να αμφισβητήσει πως μέσα από την κοινωνική αλληλεγγύη θα αντλήσουμε δύναμη για να τα καταφέρουμε.

Όλοι μας μπορούμε να ντύσουμε κάποιον με χαμόγελο ξέχωρα από ιδεολογικές προτιμήσεις και χρωματικές αποχρώσεις.»

 

Πηγή: romfea.gr