Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Έκαψε το παιδί της ζωντανό γιατί δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι

11 Νοεμβρίου 2012

Έκαψε το παιδί της ζωντανό γιατί δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι

Μοιάζει απίστευτο. Αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Δε μπορεί να το χωρέσει (λογικός) νους. Αλλά συνέβη. Ένα 7χρονο αγόρι δολοφονήθηκε άγρια από την ίδια του τη μητέρα. Τον χτύπησε με μια βέργα. Τον σκότωσε στο ξύλο δηλαδή. Αλλά η τιμωρία, δεν ήταν αρκετή. Γι’ αυτό κι εκείνη, του έβαλε φωτιά καίγοντας το κορμάκι του!

Τι έγκλημα θα μπορούσε να είχε κάνει ένα παιδί επτά ετών για να αξίζει τέτοια τιμωρία. Δε μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι. Δυσκολευόταν να μάθει απέξω όσα λέει το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων. Δεν έγινε στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στο Ιράκ ή οπουδήποτε αλλού. Έγινε στην Ιρλανδία. Και πιο συγκεκριμένα στο Κάρντιφ. Εκεί έμενε η 32χρονη Σάρα Έτζ και ο 7χρονος γιος της Γιασίν Αλί.

«Τον έδειρε σαν σκύλο» κατέθεσε κάποιος στο δικαστήριο του Κάρντιφ όπου δικάζεται η παιδοκτόνος. Αρχικά, ο θάνατος του παιδιού θεωρήθηκε δυστύχημα. Αλλά η νεκροψία ήρθε να ρίξει φως στην αλήθεια. Αποκάλυψε δηλαδή πως ο Γιασίν είχε πεθάνει πριν ξεσπάσει η φωτιά.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, η 32χρονη κακοποιούσε το παιδί και πριν από το περιστατικό: το έδερνε με σφυρί, με πλάστη, με παντόφλα, με μπουνιές και τον κλείδωσε στο υπόγειο, τον έδενε στην πόρτα και τον ανάγκαζε να κάνει πους απς γιατί έμενε πίσω στις ισλαμικές σπουδές του.

Η Σάρα και ο σύζυγός της, Γιουσούφ, ήθελαν να κάνουν το γιο τους Hafiz (σ.σ. αυτός που ξέρει απέξω το Κοράνι). Ο στόχος ήταν να απομνημονεύει 35 σελίδες σε τρεις μήνες. Αλλά ο 7χρονος Γιασίν προτιμούσε να παίζει με τους φίλους του.

«Εκνευριζόμουν όσο και περισσότερο. Αν δεν διάβαζε σωστά, θα θύμωνα μαζί του και θα τον χτυπούσα. Ο Γιασίν δεν ήταν πολύ καλός. Μετά από ένα χρόνο εξάσκησης είχε μάθει μόλις ένα κεφάλαιο. Είχα στο κεφάλι μου όλα αυτά τα άσχημα πράγματα, σα να μη μπορούσα να συγκεντρωθώ, θύμωνα πολύ και φώναζα συνέχεια στον Γιασίν. Συνήθιζα να τον χτυπάω με ένα ραβδί», είχε δηλώσει η ίδια στην αστυνομία.

Λίγο μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, η ίδια είχε δηλώσει σε γιατρό που την παρακολουθούσε ότι ο Σατανάς της είπε να σκοτώσει τον γιο της και πως ένιωθε 100% καλύτερα μετά το θάνατό του.

http://www.inews.gr/261/sok-ekapse-to-paidi-tis-zontano-giati-den-borouse-na-apostithisei-to-korani.htm

Πηγή: ppu.org.cy