Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Εκστρατεία για τους «ξεχασμένους» ασθενείς ξεκίνησαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα

27 Νοεμβρίου 2012

Εκστρατεία για τους «ξεχασμένους» ασθενείς ξεκίνησαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Μία νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης και στήριξης των πιο ευάλωτων ασθενών, των αποκλεισμένων από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο έχουν ξεκινήσει οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» είναι μια πλήρης εκστρατεία ανεύρεσης πόρων από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.
Με τη συμβολική αγορά ενός κουτιού με έξι καραμέλες από μέλι και θυμάρι από τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα, κάθε αγοραστής συμβάλλει στην προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να βοηθήσουν «ξεχασμένους» ασθενείς. Από το 1,60 ευρώ που κοστίζει ένα πακέτο παστίλιες, το ένα ευρώ διατίθεται απευθείας σε προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» ενδείκνυνται για όσους μοιράζονται τον πόνο του άλλου και θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και θεραπεία.
Την καμπάνια στηρίζουν διάσημα πρόσωπα (Άγγελος Αντωνόπουλος, Μάριος Αθανασίου, Θοδωρής Αθερίδης, Μυρτώ Αλικάκη, Κωστής Μαραβέγιας, Γωγώ Μπρέμπου, Ευγένιος Τριβιζάς, Δήμητρα Παπαδοπούλου κ.ά.) που δίνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης μέσα από βίντεο.
Πηγή: briefingnews.gr