Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Παγδατής: “Τώρα παίζω και για την κόρη μου”. Στην Κύπρο για προετοιμασία ο κορυφαίος τεννίστας

14 Δεκεμβρίου 2012

Παγδατής: “Τώρα παίζω και για την κόρη μου”. Στην Κύπρο για προετοιμασία ο κορυφαίος τεννίστας

61c91afd83aaab1f86aef94f4163d2f1_L

Στην Κύπρο για προετοιμασία βρίσκεται ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος τεννίστας με δηλώσεις του ανέφερε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

“Δουλεύω σκληρά και θέλω να συνεχίσω από εκεί όπου έμεινα στα τελευταία πρωταθλήματα. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να συνεχίοω την σκληρή δουλειά. Στόχος μου είναι να επιστρέψω στους καλύτερους είκοσι του κόσμου ή ακόμη και στην πρώτη δεκάδα”.

Τον Ιανουάριο αρχίζει στη Μελβούρνη το πρώτο γκραν σλαμ της χρονιάς. Ο Μάρκος Παγδατής αφού έκανε αναφορά στη σημαντική στήριξη που έχει από τους ομογενείς δήλωσε ότι εαν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της πρώτης βδομάδας της διοργάνωσης τότε όλα είναι πιθανά.

“Πιστέυω ότι εαν περάσω την πρώτη εβδομάδα τότε μπορεί να φθάσω μέχρι το τέλος. Δουλεύω πάρα πολύ και θέλω να επιστρέψω στις επιτυχίες”.

Ο έγγαμος βίος αλλά και ο ερχομός της κόρης του έχουν βοηθήσει τον Μάρκο Παγδατή ο οποίος θεωρεί ότι τώρα έχει ακόμη ένα λόγο για να φθάσει ψηλά.

“Τώρα παίζεις και για κάποιον άλλο. Νιώθεις ότι η οικογένεια σου είναι δίπλα σου και έτσι παίρνεις δύναμης για να πετύχεις τους στόχους σου”.

 

Πηγή: cybc.com.cy