Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΟρθόδοξη πίστη

Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

15 Δεκεμβρίου 2012

Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

8209Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και διακονίας της, έχει ιδρύσει Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο προσφέρει βασικά είδη διατροφής και διαβίωσης προς άπορους και πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Συνολικά χορηγούνται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε εκατόν και πλέον οικογένειες της περιοχής μας μηνιαίως.

Η παροχή βοήθειας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο δίνεται κατόπιν γραπτής αίτησης στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Παντοπωλείου είναι Δευτέρα και Πέμπτη από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας στο τηλ. 23812448/451.

Επιπλέον η Μητρόπολή μας, ανέλαβε πρωτοβουλία για την σίτιση των άπορων μαθητών Σχολείων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας.

Για την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τη σίτιση των άπορων μαθητών μας, απαιτούνται τεράστια έξοδα. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας, μπορούν να εισφέρουν χρηματικά ποσά στην Ελληνική Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού: 119-01-583-629-01. Επίσης, όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν βασικά είδη διατροφής και διαβίωσης, όπως μακαρόνια, ρύζι, κονσέρβες, λάδι, αλεύρι κ.α.

 

Πηγή:synodoiporia.blogspot.gr