Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Τελέστηκε η κηδεία της αγαπημένης Γιάννας Λοιζίδου (φώτο)

1 Ιανουαρίου 2013

Τελέστηκε η κηδεία της αγαπημένης Γιάννας Λοιζίδου (φώτο)

kidia3

Ύστατο χαίρε σήμερα για τη Γιάννα Λοϊζίδου, που πέθανε παραμονή των Χριστουγέννων από οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Σε μια σεμνή τελετή, σε ένα μικρό εκκλησάκι στην Ζωγράφου, τελέστηκε η κηδεία της αγαπημένης Γιάννας.

Στενοί φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τη «μεγάλη κυρία» του κυπριακού ραδιοφώνου.

Από την οικογένεια του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», στην κηδεία παρέστησαν οι Νίκος Χ’’Κωστής, Αντρέας Χ΄΄Μάρκου, Φύτος Δημοσθένους και Δημήτρης Καλέργης, ο οποίος εκφώνησε και τον επικήδειο λόγο.

Τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα της Γιάννας Λοιζίδου καθώς και τα αδέλφια της.

2001

2002

200

Κατάθεση αγάπης

Ο Δημήτρης Καλέργης, φανερά συγκλονισμένος, αποχαιρέτησε τη Γιάννα Λοϊζίδου λέγοντας: «Τούτη τη δύσκολη ώρα, καταθέτω μπροστά στο σεπτό φέρετρό σου, την μεγάλη αγάπη των χιλιάδων ακροατών σου, την αγάπη όλης της Κύπρου, που την συγκλόνισε ο αδόκητος θάνατός σου. Σου μεταφέρω τον συγκλονισμό όλων εμάς των συναδέλφων σου στο Ράδιο Πρώτο, τη θλίψη και την οδύνη του συγκροτήματος Δίας, που υπηρέτησες για 22 ολόκληρα χρόνια».

Συγκινημένος αναφέρθηκε στην κοινή ραδιοφωνική του πορεία και παρουσία με την Γιάννα Λοϊζίδου, τονίζοντας ότι ήταν η παρέα του κάθε Κυριακή. «Διερωτώμαι με τι καρδιά θα μπω στο στούντιο αυτή την Κυριακή, χωρίς εσένα, χωρίς εκείνο το αυθόρμητο γέλιο σου, που λάτρευαν οι ακροατές και που δεν θα ξανακουστεί πια», είπε. «Κανείς μας δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μεγάλη κυρία του κυπριακού ραδιοφώνου, αυτή η γλυκιά και ζεστή φωνή έχει σιγήσει», επανέλαβε ο παραγωγός του «Ράδιο Πρώτο», αντηχώντας τα λόγια που όλοι λέμε από την παραμονή των Χριστουγέννων.

Την κατευόδωσε, τέλος, με τη σιγουριά πως «εκεί που θα πας, στη γειτονιά των αγγέλων, θέλουμε να ξέρεις ότι ποτέ, μα ποτέ, δεν θα σε ξεχάσουμε. Θα είσαι πάντα ανάμεσά μας, στις καρδιές όλων μας. Ο Θεός να σε αναπαύσει εν σκηναίς δικαίων, όπως άλλωστε σου αξίζει, αγαπημένη μας Γιάννα. Καλό σου ταξίδι».

2003

2004

2005

2006

Πηγή: http://www.sigmalive.com/news/local/23269