Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Κάνε το μεταβολισμό σου να τρέχει και τα Χριστούγεννα!

4 Ιανουαρίου 2013

Κάνε το μεταβολισμό σου να τρέχει και τα Χριστούγεννα!

Πλησιάζουν οι γιορτές που μας δίνουν χαρά, αλλά συνήθως μας αφήνουν με αρκετά περιττά κιλά.

Αυτή τη περίοδο, όσο ποτέ χρειαζόμαστε να βοηθήσουμε το μεταβολισμό μας για να περάσουμε τις γιορτές με τις λιγότερες επιπτώσεις για το σώμα μας, χωρίς στερήσεις και αποκλεισμούς.

Γνωρίστε σήμερα κιόλας τη σειρά ροφημάτων Deligios που ενισχύει το μεταβολισμό σας με φυσικό τρόπο, χάρις στις κατεχίνες, πανίσχυρα αντιοξειδωτικά του Πράσινου Τσαγιού και το συνδυασμό τους με τα αντιοξειδωτικά των φρούτων.

Green Tea Plus, Πράσινο τσάι με Λουίζα και χυμό εσπεριδοειδών

SYNTHESI green2_0

 

 

Συνδυάζει αρμονικά τις ευεργετικές ιδιότητες των κατεχινών του πράσινου τσαγιού, της λουίζας, των εσπεριδοειδών και των φυτικών ινών σε ένα υπέροχο ρόφημα.

Απολαύστε το καθημερινά κρύο ή ζεστό και δείτε το σώμα σας να αλλάζει, αποφεύγοντας τις εξαντλητικές δίαιτες που συνήθως χαλάνε τον μεταβολισμό αφού «καίνε» τους μύες αντί το λίπος.

Κατεχίνες και αδυνάτισμα

Πολλές φορές ο μεταβολισμός θέλει λίγη βοήθεια για να λειτουργήσει σωστά. Γι΄αυτό υπάρχουν οι κατεχίνες . Οι κατεχίνες είναι πανίσχυρα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού και σύμφωνα με πανεπιστημιακές έρευνες μπορεί να συμβάλλουν στην αύξηση του ρυθμού καύσης θερμίδων κατά 4%. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στις έρευνες, έχασαν κατά μέσο όρο 2,8 κιλά με παράλληλη μείωση της περιφέρειας της μέσης κατά 4,5% και του τοπικού πάχους κατά 8,7%, στο πλαίσιο μιάς ισορροπημένης διατροφής. Τα αποτελέσματα ήταν ακόμα πιό εντυπωσιακά στην ομάδα ανθρώπων που ακολούθησε ένα πρόγραμμα ήπιας σωματικής άσκησης.

Κατεχίνες και αντιοξειδωτική προστασία

Πέρα από την συμβολή τους στον έλεγχο του σωματικού βάρους, οι κατεχίνες θωρακίζουν τον οργανισμό από την φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια που παράγονται από τον οργανισμό μας καθημερινά και ενισχύονται λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, του καπνίσματος, της ακτινοβολίας κλπ. Όταν οι ελεύθερες ρίζες υπερτερούν έναντι των αντιοξειδωτικών στοιχείων που χρειάζονται για να τις εξουδερερώσουν, τότε εξασθενούν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού και προκαλούν την φθορά των κυττάρων. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι οι κατεχίνες περιορίζουν κατά 40% την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών, καθυστερούν την γήρανση των κυττάρων και και ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού χαρίζοντας υγεία και ευεξία. Πληθυσμιακές μελέτες έδειξαν ότι όσοι πίνουν συστηματικά πράσινο τσάϊ ζουν κατά μέσο όρο 7-10 χρόνια περισσότερο.

Deligios Green Tea Plus Pomegranate για ενίσχυση του μεταβολισμού

SYNTHESI rodi1

Ενισχύει την καύση του λίπους ενώ θωρακίζει τον οργανισμό. Εξαιρετικά γευστικό, συνδυάζει αρμονικά τις ευεργετικές ιδιότητες των κατεχινών του πράσινου τσαγιού με αυτές του ροδιού, που φημίζεται για την αντιοξειδωτική του δράση. Απολαύστε το Green Tea Plus Pomegranate καθημερινά, κρύο ή ζεστό. Τονώστε τον μεταβολισμό σας και ενισχύστε τις φυσικές άμυνες του οργανισμού, χαρίζοντας στον εαυτό σας υγεία και ευεξία.

Πράσινο τσάι και αδυνάτισμα

looseweightΠολλές φορές ο μεταβολισμός θέλει λίγη βοήθεια για να λειτουργήσει σωστά.

Γι΄αυτό υπάρχουν οι κατεχίνες . Οι κατεχίνες είναι πανίσχυρα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού και σύμφωνα με πανεπιστημιακές έρευνες μπορεί να συμβάλλουν στην αύξηση του ρυθμού καύσης θερμίδων κατά 4%. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στις έρευνες, έχασαν κατά μέσο όρο 2,8 κιλά με παράλληλη μείωση της περιφέρειας της μέσης κατά 4,5% και του τοπικού πάχους κατά 8,7%, στο πλαίσιο μιάς ισορροπημένης διατροφής. Τα αποτελέσματα ήταν ακόμα πιό εντυπωσιακά στην ομάδα ανθρώπων που ακολούθησε ένα πρόγραμμα ήπιας σωματικής άσκησης.

Πράσινο τσάι και αντιοξειδωτική προστασία

leaves green tea 140 Πέρα από την συμβολή τους στον έλεγχο του σωματικού βάρους, οι κατεχίνες θωρακίζουν τον οργανισμό από την φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια που παράγονται από τον οργανισμό μας καθημερινά και ενισχύονται λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, του καπνίσματος, της ακτινοβολίας κλπ. Όταν οι ελεύθερες ρίζες υπερτερούν έναντι των αντιοξειδωτικών στοιχείων που χρειάζονται για να τις εξουδερερώσουν, τότε εξασθενούν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού και προκαλούν την φθορά των κυττάρων.

Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι ο οργανισμός μας δέχεται καθημερινά 10.000 επιθέσεις ελευθέρων ριζών. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι οι κατεχίνες περιορίζουν κατά 40% την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών, καθυστερούν την γήρανση των κυττάρων και και ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού χαρίζοντας υγεία και ευεξία. Πληθυσμιακές μελέτες έδειξαν ότι όσοι πίνουν συστηματικά πράσινο τσάϊ ζουν κατά μέσο όρο 7-10 χρόνια περισσότερο.

Deligios Coffee Plus για ενίσχυση του μεταβολισμού

Απολαυστικός καφές με κατεχίνες πράσινου τσαγιού

coffee400

Πραγματικός καφές από εκλεκτούς κόκκους της ποικιλίας Robusta, συνδυάζει μοναδικά την καθημερινή απόλαυση του στιγμιαίου καφέ με τις ευργετικές ιδιότητες των αντιοξειδωτικών του πράσινου τσαγιού.

Μία κούπα Coffee Plus περιέχει 295 mg κατεχίνες και πολυφαινόλες, πολύτιμα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο πράσινο τσάι και τον καφέ και ενισχύουν τον μεταβολισμό ενώ θωρακίζουν τον οργανισμό.

Απολαύστε τον καθημερινά κρύο ή ζεστό. Aπό την φύση του με 30% λιγότερη καφεϊνη. Ιδανικός για όσους θέλουν τα οφέλη των κατεχινών του πράσινου τσαγιού, χωρίς να θυσιάσουν την αγαπημένη τους συνήθεια του καφέ.

looseweightΠολλές φορές ο μεταβολισμός θέλει λίγη βοήθεια για να λειτουργήσει σωστά. Γι΄αυτό υπάρχουν οι κατεχίνες. Οι κατεχίνες είναι πανίσχυρα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού που ανήκουν στην κατηγορία των φλαβονοειδών. Σύμφωνα με πανεπιστημιακές έρευνες οι κατεχίνες σε συνδυασμό με την καφεϊνη μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση του ρυθμού καύσης θερμίδων κατά 4%. Οι άνθρωποι που συμμετείχαν στις έρευνες, έχασαν κατά μέσο όρο 2,8 κιλά με παράλληλη μείωση της περιφέρειας της μέσης κατά 4,5% και του τοπικού πάχους κατά 8,7%, στο πλαίσιο μιάς ισορροπημένης διατροφής. Τα αποτελέσματα ήταν ακόμα πιό εντυπωσιακά στην ομάδα ανθρώπων που ακολούθησε ένα πρόγραμμα ήπιας σωματικής άσκησης.Κατεχίνες και αδυνάτισμα

Κατεχίνες και πολυφαινόλες για αντιοξειδωτική προστασία

leafΟ καφές είναι φυσική πηγή αντιοξειδωτικών, γνωστά σαν πολυφαινόλες. Ο Coffee Plus της Deligios προέρχεται από εκλεκτούς κόκκους της ποικιλίας Robusta, πλούσιας σε αντιοξειδωτικά και συνδυάζει αρμονικά τις πολυφαινόλες του καφέ με τις κατεχίνες του πράσινου τσαγιού. Οι κατεχίνες, πέρα από την συμβολή τους στον έλεγχο του σωματικού βάρους, θωρακίζουν τον οργανισμό από την φθορά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Παρόμοια δράση εναντίον των ελεύθερων ριζών παρουσιάζουν και τα αντιοξειδωτικά του καφέ (πολυφαινόλες).
Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια που παράγονται από τον οργανισμό μας καθημερινά και ενισχύονται λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, του καπνίσματος, της ακτινοβολίας κλπ. Όταν οι ελεύθερες ρίζες υπερτερούν έναντι των αντιοξειδωτικών στοιχείων που χρειάζονται για να τις εξουδερερώσουν, τότε εξασθενούν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού και προκαλούν την φθορά των κυττάρων.
Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι οι κατεχίνες του πράσινου τσαγιού και οι πολυφαινόλες του καφέ περιορίζουν έως και 40% την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών, καθυστερούν την γήρανση των κυττάρων και και ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του οργανισμού χαρίζοντας υγεία και ευεξία.

Απλά, φυσικά, οικονομικά

2-3 κούπες Deligios Coffee Plus την ημέρα προσφέρουν απόλαυση και αντιοξειδωτική προστασία ενώ συνεισφέρουν με φυσικό τρόπο στην απώλεια κιλών, εύκολα, απλά, οικονομικά. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι μέτρια κατανάλωση καφεϊνης (200mg την ημέρα), που ισοδυναμεί με 3 κούπες Coffee Plus ημερησίως, είναι ωφέλιμη γιά έναν ενήλικα.

Τον Deligios Coffee Plus θα τον βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία με λιγώτερο από 8 € το κουτί 130 g (65 μερίδες). ½ έως 1 κουταλιά του γλυκού αρκεί, λόγω της ειδικής άλεσης, για έναν γευστικό καφέ. Απολαύστε τον καθημερινά κρύο ή ζεστό, με τον ίδιο τρόπο παρασκευής ενός απλού στιγμιαίου καφέ. Η ευεργετική του δράση δεν επηρεάζεται από την συνηθισμένη σας προσθήκη ζάχαρης, γλυκαντικών ή και γάλακτος.

coffee2

Για καλύτερα αποτελέσματα

Καλό είναι να θυμάστε ότι ένα μεγάλο μέρος των κατεχινών του πράσινου τσαγιού καταστρέφεται όταν ρίχνετε νερό την στιγμή που βρίσκεται σε θερμοκρασία βρασμού. Για ακόμα καλύτερη απορρόφηση των κατεχινών και καλύτερο αποτέλεσμα στο αδυνάτισμα, πιείτε λίγο πριν ή μετά τον Coffee Plus μισό ποτήρι πορτοκαλιού ή αραιωμένου λεμονιού. Ιδανικά, συνδυάστε τα παραπάνω με μισάωρο περπάτημα 2-3 φορές την εβδομάδα.

Τώρα μπορείτε να γλυκάνετε τον καφέ σας με το Deligios Stevia Φυσικό Γλυκαντικό χωρίς θερμίδες και εξαιρετική γεύση που υποκαθυστά πλήρως την ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά.

Λουϊζα και Ιπποφαές

Απολαυστικός συνδυασμός βοτάνου και φρούτου. Ιδανικό για αποτοξίνωση, χαλάρωση και ενδυνάμωση του οργανισμού.

 

 

 

 

 

 

 

Ιπποφαές

Το ιπποφαές, ιδιαίτερα γνωστό από την αρχαιότητα, οφείλει το όνομά του στα στρατεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που παρατήρησαν ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα που έτρωγαν τους καρπούς του φυτού ανάρρωναν γρηγορότερα, αποκτούσαν περισσότερη αντοχή, ενώ το τρίχωμά τους δυνάμωνε και γινόταν πιο λαμπερό (ίππος : άλογο, φάος : φως, λάμψη).

Εδώ και αιώνες αποτελεί μέρος της παραδοσιακής Κινεζικής ιατρικής ενώ χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες σαν τονωτικό.

Καλιεργείται στην Κεντρική Ευρώπη, στην Ασία και τελευταία και στην Ελλάδα.

Είναι γνωστό εκτός απο τις χώρες της Ασίας στις Σκανδιναυικές χώρες και στη Γερμανία. Υπάρχουν πολλές μελετες σε όλο τον κόσμο που αναλύουν τις ευεργετικές ιδιότητες του φρούτου αυτού. Εχει βιταμινες C και Ε και συνδυασμό λιπαρών οξεων συμπεριλαμβανομένων των περίφημων ω3.

Συνεισφέρει στην απορρόφηση του σιδήρου, βοηθά στο σχηματισμό κολλαγόνου στο δέρμα, στην επούλωση των πληγών, στην επανόρθωση των ιστών και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού.

Επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων, βοηθά στην οξυγόνωση των ιστών και ενισχύει το γεννητικό σύστημα. Επιταχύνει την επούλωση των πληγών και προστατεύει από την αρτηριοσκλήρυνση

Λουϊζα

Ενα γνωστό και αγαπημένο αρωματικό βότανο με αποτοξινωτική, χαλαρωτική και αντιοξειδωτική δράση. Συνεισφέρει στο να καταπραϋνει τους σπασμούς στο στομάχι, δρα ενάντια στο οξειδωτικό στρες, ενώ βοηθά στην ενίσχυση του μεταβολισμού.

 

 

 

 

Πηγή: .deligios.com