Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Βραβεύτηκαν οι άριστοι του αθλητισμού για το 2012

10 Ιανουαρίου 2013

Βραβεύτηκαν οι άριστοι του αθλητισμού για το 2012

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ ΕΑΚΠραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (08/01) η τελετή βράβευσης των Αρίστων Αθλητών του 2012.

Στην παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και πλήθους προσωπικoτήτων από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού, η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου τίμησε του κορυφαίους για την χρονιά που μας άφησε.

Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης, καλύτερη αθλήτρια η Ελένη Αρτυματά και καλύτερη ομάδα η ΑΕΛ.

* Το βραβείο ήθους και προσφοράς «Θεόδωρος Στυλιανού» απονεμήθηκε στον Γιώργο Πενηνταέξ (παλαίμαχος διαιτητής και πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα όνειρο μια ευχή»).

* Το βραβείο μακρόχρονης και εξαίρετης προσφοράς απονεμήθηκε στον κ. Αντώνη Δράκο (επί σειρά ετών πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Στίβου). * Το βραβείο «Στέλιος Κυριακίδης» απονεμήθηκε στον ΑΠΟΕΛ.

* Βραβεύτηκαν, επίσης, η ποδοσφαιρική Ομόνοια που είχε την κορυφαία επιθετική επίδοση στο περσινό πρωτάθλημα, η ΑΕΛ που είχε την κορυφαία αμυντική επίδοση στο περσινό πρωτάθλημα και ο Φρέντι ως πρώτος σκόρερ.

* Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στους Καρολίνα Πελεντρίνου και Αντώνη Αρέστη για την συμμετοχή τους στους Παραολυμπιακούς αγώνες. * Οι Πέτρος Χρυσοχόος (τένις) και Ελένη Πρατσή (δίαθλο) τιμήθηκαν ως ανερχόμενα ταλέντα.

* Τιμητική διάκριση δόθηκε στην Εθνική ποδοσφαίρου που έλαβε μέρος στους ειδικούς ολυμπιακούς αγώνες.

* Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν, επίσης, ο Πάμπος Χριστοδούλου, η Εθνική Νέων ποδοσφαίρου, η Εθνική ράγκμπι, η ΣΠΕ Στροβόλου, ο Τίο Έλληνας, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο Παύλος Γερακάρης, και ο Γιώργος Μεσημέρτσιης.

Πηγήikypros.com 

.