Ορθόδοξη πίστη

«Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα

12 Ιανουαρίου 2013

«Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα

tromaktiko2546Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου πραγματοποιείται για τρίτη φορά το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα, στο οποίο αυτή τη φορά 21 παραγωγοί-συνεταιρισμοί από όλη τη…χώρα διαθέτουν περισσότερα από 100 προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, απευθείας στους καταναλωτές.

Οι πολίτες μπορούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα να προμηθευτούν τα εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας ελληνικά προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου.

Οι κατηγορίες προϊόντων που διατίθενται αυτή τη φορά, περιλαμβάνουν: ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά, όσπρια, ρύζι και ζυμαρικά,, πατάτες, μέλι, αλεύρι, αυγά, αφεψήματα και αρωματικά, φρούτα εποχής, ξηρούς καρπούς, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, τσίπουρο, ρακόμελο, κρασί, σαλιγκάρια, σταφίδα, μανιτάρια και λουκάνικα.

«Η μεγάλη ανταπόκριση που έχει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στους καταναλωτές, έχει και ως αποτέλεσμα τη διαρκή επέκτασή της τόσο σε επίπεδο διαθέσιμων προϊόντων όσο και παραγωγών. Γίνεται πλέον εμφανές ότι η ανάγκη για αλληλεγγύη δεν περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένες ομάδες, αλλά αφορά στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, η οποία καθημερινά αγωνίζεται για να διατηρήσει τη συνοχή της. Είναι χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Χρηστικές πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Η επόμενη συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013.