Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΟρθόδοξη πίστη

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών, τιμητική πρόσκληση από Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

29 Ιανουαρίου 2013

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών, τιμητική πρόσκληση από Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

8441

Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος σάς προσκαλεί να παραστείτε στην εκδήλωση, την οποία διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Ελληνικών Γραμμάτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ (περίβολος Καθεδρικού Ναού Αγ. Ιωάννη) την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 19.00΄.

Ομιλητής θα είναι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος, ο οποίος θα αναπτύξει το επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα: «Συμπόρευση Θεολογίας και Θετικών Επιστημών κατά τον Μέγα Βασίλειο».

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Χορός Ιεροψαλτών της Ι. Μ. Τριμυθούντος «Κύπριοι Μελωδοί» θα ψάλλει επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους και το Εργαστήριο Εγχόρδων – Πρόγραμμα Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού θα παρουσιάσει καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι τελειόφοιτοι μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης των Δημόσιων Σχολείων της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, που πρώτευσαν στα μαθήματα των Νέων Ελληνικών, της Ιστορίας και των Θρησκευτικών, κατά τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο.

Πέρας προσέλευσης: 18:45΄.

 Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Πηγή: churchofcyprus.org.cy