Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΟρθόδοξη πίστη

Ο Μητροπολίτης Νικαίας στο σχολείο 2ης ευκαιρίας των φυλακών Κορυδαλλού

2 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μητροπολίτης Νικαίας στο σχολείο 2ης ευκαιρίας των φυλακών Κορυδαλλού

fylakhΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Σχολείο 2ης Ευκαιρίας του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013.

Τέλεσε Αγιασμό, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και ομίλησε στους κρατούμενους μαθητές μεταδίδοντας μηνύματα ελπίδας, υπομονής και αισιοδοξίας` επαίνεσε δε την απόφασή τους να συνεχίσουν τη μόρφωση εντός των Φυλακών.

Στο Διευθυντή και τους καθηγητές του Σχολείου ευχήθηκε ο Θεός να τους δίνει δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελούν. Στη συνέχεια  προσέφερε στον καθένα κρατούμενο είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητος. 

FULAKH2
Το ενδιαφέρον  και η ποιμαντική μέριμνα της Μητροπόλεως Νικαίας, στον ευαίσθητο  αυτό χώρο των Φυλακών του Κορυδαλλού, είναι συνεχής και ουσιαστική, γεγονός που αναγνωρίζεται τόσο από τους ίδιους τους κρατούμενους, όσο και από τη Διεύθυνση του Σωφρονιστικού Καταστήματος, με την οποία υπάρχει αρίστη συνεργασία. Ας σημειωθεί ότι στα πέντε τμήματα των Φυλακών λειτουργούν εβδομαδιαίως πέντε Ιεροί Ναοί..

Πηγές:από την Ι.Μ.Νικαίας-agioritikovima.gr