Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Kate Middleton: Θέλει για νταντά τη μαμά της!

9 Φεβρουαρίου 2013

Kate Middleton: Θέλει για νταντά τη μαμά της!

Untitled-90292«Έσπασε» το πρωτόκολλο

Τη μητέρα της για νταντά του μωρού της θέλει η Kate Middleton, που πάτησε πόδι η εγκυμονούσα, και το έσπασε το πρωτόκολλο!

 

Η 31χρονη Δούκισσα του Cambridge, που θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον πρίγκιπα William σε λίγους μήνες από τώρα,  θέλει βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει τα μητρικά βάρη.

Ποια καλύτερη νταντά λοιπόν, από την ίδια της τη μητέρα, στην οποία η Kate, ζήτησε να μετακομίσει στο Kensington Palace, ώστε να της προσφέρει υποστήριξη, αλλά και συμβουλές για το νεογνό.

Έτσι κατά τον Ιούλιο που αναμένεται να έρθει στον κόσμο το μωρό, η 57χρονη Carole Middleton θα είναι stand by στην κόρη της και στο εγγονάκι της, που ακόμα δεν ξέρουμε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι.

Τα σχέδια της Kate Middleton αποκάλυψε η φίλη της Jessica Hay, η οποία μαρτύρησε πως τόσο η Kate όσο και ο William είναι αρκετά φοβισμένοι για το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης, λόγω των προβλημάτων και της ναυτίας που είχε αρχικά αντιμετωπίσει η Δούκισσα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για μέρες.

Και επειδή η ναυτία δεν της έχει φύγει εντελώς, η Catherine (σύμφωνα πάντα με τη Jessica), την καταπολεμά με ειδική δίαιτα, βασισμένη στο αβοκάντο, το μπρόκολο κ.α, ενώ έχει προσλάβει ειδικευμένο δάσκαλο της yoga, και το έχει ρίξει στην υπνοθεραπεία!

Πηγή: ikypros.com