Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Φοιτητές από το Μπαγκλαντές σε κατάσταση… βαρβαρότητας

21 Φεβρουαρίου 2013

Φοιτητές από το Μπαγκλαντές σε κατάσταση… βαρβαρότητας

935354

Αποκεφάλισε τον συγκάτοικό του επειδή δεν… ξυπνούσε!

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα 8ήμερης κράτησης των δύο συλληφθέντων για τον φόνο φοιτητή από το Μπαγκλαντές, 25 ετών, που διαπράχθηκε στην παλιά Λευκωσία. Πρόκειται για ομοεθνείς του θύματος, ο ένας εκ των οποίων ήταν συγκάτοικος του και ο οποίος ομολόγησε τη διάπραξη του εγκλήματος.

Ο Βοηθός Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος παρουσιάζοντας τους δύο υπόπτους στο δικαστήριο ανέφερε ότι κίνητρο για τη δολοφονία φαίνεται να αποτέλεσε το γεγονός ότι ο δράστης προσπάθησε να ξυπνήσει το θύμα για να πάει δουλειά. Το θύμα όμως δεν ξυπνούσε και γι’ αυτό τον αποκεφάλισε!!

Ο ύποπτος στην κατάθεσή του φέρεται να είπε ότι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σκεφτόταν πώς θα ξεφορτωνόταν το πτώμα και ότι τελικά ενημέρωσε απλώς τον εργοδότη του ότι ο συγκάτοικος του πέθανε.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο δεύτερος συλληφθείς ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη, να βοήθησε τον δράστη στη μεταφορά της βαλίτσας με το πτώμα, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενό της.

Το πτώμα του νεαρού φοιτητή εντοπίστηκε αποκεφαλισμένο σε βαλίτσα στον χώρο αποσκευών αυτοκινήτου στην οδό Ιπποκράτους.