Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Πανηγυρικός εορτασμός Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος από την Ενορία Παναγίας Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής

22 Φεβρουαρίου 2013

Πανηγυρικός εορτασμός Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος από την Ενορία Παναγίας Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής

Prosklisi_F.A._Triodion-outΤην ΤΡΙΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 επί τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου ΦΩΤΕΙΝΗΣ, της Σαμαρείτιδος, προστάτιδος του ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Ε.Χ.Ο.Γ.) και με την ευκαιρία συμπληρώσεως 37 ετών από της ιδρύσεως του, η Ενορία Παναγίας Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής θα εορτάση πανηγυρικώς με το ακόλουθο πρόγραμμα.

Το απόγευμα της Κυριακής 24-2-2013 και από ώρας 18.30, ὁ  Ε.Χ.Ο.Γ. μάς καλεί στό 1ο Φιλικό Απόγευμα γιά το 2013, με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το χορευτικό γυναικών, την ενοριακή χορωδία,  τραγούδι και χορό γιά όλους, δεῖπνο-κρασί-ἐκλεκτούς μεζέδες καί ἐπιλεγμένα κείμενα, μέ θέμα «Αρχίζει τό Τριώδιο… περίοδος αγωγής της ψυχής και πνευματικής καλλιεργείας», κατά την συνημμένη πρόσκληση.

Το απόγευμα της Δευτέρας 25-2-2013 και από ώρας 5ης, θα τελεσθή κατανυκτική ΑΓΡΥΠΝΙΑ, έως 1ης πρωϊνής ώρας της Τρίτης 26-2-2013. Θα περιλαμβάνη Απόδειπνο, Εσπερινό, Όρθρο, Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, καθώς και Δεξίωσι των συμμεθε-ξάντων εν τη Αιθούση «Άξιον Εστί» του Ιερού Ναού.

Κατά την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών και καθημερινώς μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου θα τεθεί προς προσκύνησιν και ευλογία των πιστών Ιερό Λείψανο των Αγίων 40 Μαρτύρων.

Prosklisi_F.A._Triodion1-2-flat

Μετά θερμών ευχαριστιών

Δια την Ενορία

+ Αρχιμ. ΤΙΜΟΘ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ