Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Η “Αποστολή” βραβεύτηκε από την Ενώση Πολυτέκνων Αθηνών

9 Μαρτίου 2013

Η “Αποστολή” βραβεύτηκε από την Ενώση Πολυτέκνων Αθηνών

politeknoi

Τη διαβεβαίωση ότι η «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής  θα συνεχίσει να στηρίζει τις αδύναμες οικονομικά  πολύτεκνες  οικογένειες  κάθε μήνα  με εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου έδωσε σήμερα ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμούς στη διάρκεια ειδικής  εκδήλωσης της  Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α.),  που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Intercontinental.

Στην εκδήλωση, με χορηγία της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου,  βραβεύτηκαν  736  και παιδιά πολυτέκνων,  που αρίστευσαν την περασμένη χρονιά,  στις σπουδές τους και απέκτησαν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και τους δόθηκαν και χρηματικά έπαθλα…

Σε ομιλία του ο Καθηγούμενος  της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ αναφέρθηκε στην διαχρονική προσφορά, αιώνων, της Μονής Βατοπαιδίου στην πατρίδα, την παιδεία, τον πολιτισμό και την φιλανθρωπία και πρόσθεσε: «Γνωρίζω ως μέλος πολύτεκνης οικογένειες τον πόνο, τον καημό και τα προβλήματα σας. Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου θα είναι δίπλα σας και θα σας βοηθά κάθε χρόνο γιατί εσείς είστε το κύτταρο της πατρίδας, η ζύμη της. Μην ξεχνάτε να προσεύχεστε και να πιστεύετε στο Θεό». Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »