Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

ΣΟΚ στη Νορβηγία! Νηπιαγωγός πότισε με το αίμα της τα παιδιά της τάξης!

10 Μαρτίου 2013

ΣΟΚ στη Νορβηγία! Νηπιαγωγός πότισε με το αίμα της τα παιδιά της τάξης!

fiali-aimaΜια νηπιαγωγός στην Νορβηγία απολύθηκε αυτήν την εβδομάδα αφού πήγε ένα φιαλίδιο με το αίμα της στην τάξη της και επέτρεψεστα παιδιά να το αγγίξουν και να το δοκιμάσουν, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής των εκπαιδευτικών του νηπιαγωγείου.

Η νηπιαγωγός αυτή, η οποία εργαζόταν στην Σόλα, στην δυτική ακτή της Νορβηγίας, έφερε ένα δείγμα από το αίμα της, το οποίο είχε ληφθεί νωρίτερα εκείνη την ημέρα, και το άδειασε σε ένα πιάτο για να μπορέσουν να το δουν τα παιδιά της τάξης της ηλικίας από 3 ως 6 ετών.

“Τα παιδιά ρώτησαν αν μπορούσαν να το αγγίξουν και αυτή τους το επέτρεψε”, δήλωσε στο Ρόιτερς η Ίνγκερ Λίζε Σέμε Άντερσεν.

“Τότε αυτά την ρώτησαν ‘πως το βγάζουμε;’ και αυτή έβαλε το δάκτυλό της στο στόμα της και τα παιδιά ακολούθησαν το παράδειγμά της”, πρόσθεσε.

“Οι γονείς αισθάνονται εξευτελισμένοι, είναι συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι”, υπογράμμισε.

Η Σέμε Άντερσεν πρόσθεσε εξάλλου ότι η νηπιαγωγός, η οποία ήταν προσωρινή υπάλληλος, υπεβλήθη σε εξετάσεις για AIDS και ηπατίτιδα B μετά το περιστατικό.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έχουν βγει ακόμη, αλλά οι αρχές θεωρούν πολύ μικρό τον κίνδυνο μετάδοσης οποιασδήποτε λοίμωξης.

Πηγή: onlycy.com