Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Η σκοπευτική ομάδα Λευκωσίας νικήτρια του 1ου αγώνα του Πρωταθλήματος

11 Μαρτίου 2013

Η σκοπευτική ομάδα Λευκωσίας νικήτρια του 1ου αγώνα του Πρωταθλήματος

3-A-CATEGORY-602x399Η σκοπευτική ομάδα της Λευκωσίας και ο σκοπευτής της ομάδας Πανίκος Τρακκούδης, που πέτυχε 69/75, ήταν οι νικητές στον πρώτο αγώνα του Παγκυπρίου Σκοπευτικού Πρωταθλήματος 2013, ο οποίος έγινε στις εγκαταστάσεις  του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου Λάρνακας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με τη νικήτρια ομάδα της Λευκωσίας που συγκέντρωσε 195/225, αγωνίστηκαν οι σκοπευτές Λουκάς Βαρνάβας, Πανίκος Τρακκούδης και Χαράλαμπος Ρωτός. Στην Α’ κατηγορία πρώτευσε ο Νίκος Δημητρίου της Λευκωσίας με 59/75 και στη Β’ κατηγορία ο Πέτρος Πέτρου της Λάρνακας με 49/75.

Η Αγία Νάπα μετά την ήττα της (2-1) από τη Δόξα Κατωκοπιάς διαβαθμίστηκε και μαθηματικά και θα ακολουθήσει την ΑΕΠ στο νέο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας. Σπουδαίας βαθμολογικής νίκης για την Αλκή που νίκησε με 1-0 τη Νέα Σαλαμίνα και έπιασε τον Εθνικό στην 11η θέση, με απολογισμό 19 βαθμούς.

Ο Εθνικός Άχνας εξήλθε ισόπαλος εκτός έδρας 1-1 με την ΕΝΠ, που εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο δεύτερο όμιλο. Ένα βαθμό πιο πάνω, στους 20, βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα ενώ ο Ολυμπιακός, με το βαθμό που πήρε στην έδρα του Απόλλωνα, ανέβηκε στους 21 βαθμούς.

Φωτογραφίαshooters.gr 

Πηγή: cna.org.cy