Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων και σε Δρομολαξιά-Μενεού

1 Απριλίου 2013

Λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων και σε Δρομολαξιά-Μενεού

koinoniko_pantopoleio_aftodioikisi1Στην λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων έχουν προχωρήσει από πέρυσι αρκετοί Δήμοι και Κοινότητες προσφέροντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε χιλιάδες νοικοκυριά της Κύπρου, σε μια προσπάθεια να απαλύνουν την δεινή οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν.

Πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο Δρομολαξιάς – Μενεού αποφάσισε να δημιουργήσει και να λειτουργήσει εντός των επόμενων εβδομάδων Κοινωνικό Παντοπωλείο, αφού μετά τα τελευταία γεγονότα στη Κύπρο και το κλείσιμο των Τραπεζών και των Συνεργατικών Ιδρυμάτων για αρκετές μέρες, ανάγκασε πολύ κόσμο να αποταθεί για βοήθεια στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων, των Κοινοτήτων και των Μητροπόλεων.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς – Μενεού Κύπρος Ανδρονίκου «το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα λειτουργήσει πριν το Πάσχα, εντός των επόμενων δηλαδή εβδομάδων και θα στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ακριβώς πίσω από το Δημοτικό Μέγαρο Δρομολαξιάς».  

Πρόσθεσε ότι «με την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου αναμένεται να βοηθηθούν πέραν των 70 οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα».

Ταυτόχρονα απηύθυνε έκκληση «στους δημότες, τις βιομηχανίες και τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν το έργο και να σταθούν αρωγοί προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί γιατί και η πιο μικρή προσφορά είναι σημαντική για να μπορέσουν κάποιες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα να προσφέρουν στα παιδιά τους φαγητό».

Πηγή: sigmalive.com