Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Τα τρομερά ατυχήματα τους έφεραν κοντά

6 Απριλίου 2013

Τα τρομερά ατυχήματα τους έφεραν κοντά

tromera-atuximataΗ απίστευτη ιστορία αγάπης δύο εγκαυματιών στις ΗΠΑ

2008, μια εκκλησία στο Τέξας των ΗΠΑ.
Ο Dallas Wiens, επισκευάζει ένα παράθυρο του κτιρίου όταν ένα σοβαρό ατύχημα έχει ως αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα του.
Ο Wiens, κατά τη διάρκεια της πολύμηνης περιόδου θεραπείας του, κάνει την πρώτη πλήρη μεταμόσχευση προσώπου στις ΗΠΑ, αφού το δικό του έχει σχεδόν ολοκληρωτικά αλλοιωθεί και καταστραφεί από τα πολύ σοβαρά εγκαύματα.
Μετά από 30 περίπου επεμβάσεις, οι χειρουργοί επιτυγχάνουν ένα ικανοποιητικό αισθητικά και, το κυριότερο, λειτουργικά αποτέλεσμα.2010, κάπου στις ΗΠΑ. Η Jamie Nash, οδηγεί και στέλνει μηνύματα στο κινητό. Το αποτέλεσμα: τρακάρει με το αυτοκίνητό της και παθαίνει εγκαύματα στο 70% του σώματός της.

2011, Νοσοκομείο Parkland. O Wiens συναντά και γνωρίζει τη Nash, σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης ατόμων με σοβαρά εγκαύματα.

Σήμερα. Αν και είχαν υπάρξει ξανά παντρεμένοι στο παρελθόν, ενώνουν τις ζωές τους τον Μάρτιο του 2013, ενώ όλοι οι άνθρωποι στον περίγυρο τους υποστηρίζουν πόσο πολύ μοιάζουν σε ό,τι αφορά την αυτοπεποίθηση και την τρυφερότητα.