Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

«Proudly Cypriot»: Προώθηση της Κύπρου, των προϊόντων της και των ανθρώπων της

10 Απριλίου 2013

«Proudly Cypriot»: Προώθηση της Κύπρου, των προϊόντων της και των ανθρώπων της

image022201 (1)

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ – «Proudly Cypriot»

Η εκστρατεία «Proudly Cypriot», που δημιουργήθηκε από τον Παύλο Λάμπη, ενθαρρύνει την κοινωνία να στηρίζει τα τοπικά προϊόντα και τις τοπικές υπηρεσίες, σε μια προσπάθεια να τονώσει την τοπική οικονομία και να συμβάλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Το «Proudly Cypriot» προωθεί επίσης την εθνική υπερηφάνεια, τον πατριωτισμό και την κοινωνική συνοχή.

Όταν οι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα που παράγονται εντός Κύπρου και υποστηρίζουν τους τοπικούς φορείς παροχής υπηρεσιών, η τοπική οικονομία τονώνεται και δημιουργούνται ευκαιρίες εργασίας. Με την υποστήριξη των τοπικών παραγωγών και κατασκευαστών, ο κάθε Κύπριος μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία μιας μεγαλύτερης ζήτησης για προϊόντα που καλλιεργούνται στον νησί μας αλλά και για διάφορες τοπικές υπηρεσίες. Επιπλέον θα συμβάλει όχι μόνο στην πρόληψη της απώλειας θέσεων εργασίας αλλά και στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Η Κύπρος είναι ένας σημαντικός προορισμός ξένων επενδυτών, η οποία εμπορεύεται και με τον υπόλοιπο κόσμο. Καταναλωτές της χώρας έχουν ως εκ τούτου μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών για να διαλέξουν. Αν θέλετε να υποστηρίξετε τη χώρα μας, προσέχετε πάντοτε το λογότυπο «Proudly Cypriot», το οποίο είναι στρογγυλό και αποτελείται από τα χρώματα της σημαίας της Κύπρου και ένα πράσινο σημάδι στο κέντρο. Το λογότυπο είναι μια διαβεβαίωση της υψηλής ποιότητας και του περιεχομένου τοπικής προέλευσης, που θα συμβάλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας στη χώρα μας.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία «Proudly Cypriot» και να τοποθετήσετε το λογότυπο στα προϊόντα και την επιχείρησή σας, στείλτε τα στοιχεία σας σε μας: info@orangecircleadv.com

 image016 (2)