Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Για το αγόρι που δεν επέστρεφε ποτέ στο σπίτι

15 Απριλίου 2013

Για το αγόρι που δεν επέστρεφε ποτέ στο σπίτι

oplo3_195401040“Μερικές φορές κλείνω τα μάτια μου και το μόνο που θυμάμαι είναι εκείνη η φρικτή ημέρα που περιμέναμε στο Κέντρο Εθελοντών Πυροσβεστών για το αγόρι που δεν επέστρεφε ποτέ στο σπίτι”, ανέφερε η Γουίλερ, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της.

Το ζεύγος, καθώς και όλοι οι γονείς των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του 20χρονου, βρίσκονται στην Ουάσιγκτον προκειμένου να πιέσουν το Κογκρέσο να ψηφίσει τους περιορισμούς στην οπλοκατοχή.
«Αυτούς τους τέσσερις μήνες που εμείς χάσαμε αυτούς που αγαπάμε, χιλιάδες άλλοι Αμερικανοί έχουν πεθάνει από τα όπλα. Χιλιάδες οικογένειες σε όλες τις ΗΠΑ πνίγονται σε παρόμοια θλίψη.

Σας παρακαλούμε, βοηθήστε μας να κάνουμε κάτι προτού η τραγωδία μας γίνει και δική σας τραγωδία», είπε με δάκρυα στα μάτια η Γουίλερ. 

Η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου, καθώς ο Μπαράκ Ομπάμα προτίμησε να μην προχωρήσει ο ίδιος στην καθιερωμένη εβδομαδιαία δήλωσή του.

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε ολόκληρος ο κόσμος την δραματική έκκληση της Φρανσίν Γουίλερ να υπάρξουν μέτρα για την οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ίδια έχει γνωρίσει με τον χειρότερο τρόπο τι σημαίνει να θρηνείς μια ανθρώπινη ζωή, καθώς στις 14 Δεκεμβρίου, στο μακελειό του Κονέκτικατ, ο εξάχρονος γιος της ήταν ένα από τα 19 ανήλικα που δεν επέστρεψαν ποτέ στο σπίτι…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xeROZRbS0KE?feature=player_detailpage&w=640&h=360]

Πηγή:madata.gr