Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Εκστρατεία Συλλογής Τροφίμων από Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Δήμο Λατσιών

20 Απριλίου 2013

Εκστρατεία Συλλογής Τροφίμων από Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Δήμο Λατσιών

PaketaAgapisAPKY-DLatsiwnΕκστρατεία με σκοπό τη συλλογή τροφίμων έχουν αναλάβει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Δήμος Λατσιών και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λατσιών.  Η εν λόγω πρωτοβουλία που φέρει την ονομασία

«Δίμηνο Αλληλεγγύης: Απρίλιος – Μάιος» θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Μαΐου 2013, ενώ έχει κυκλοφορήσει κατάλογος με τα χρειώδη που μπορούν να προσφερθούν από τους ενδιαφερόμενους (δες επισυναπτόμενο αρχείο).

  Η συλλογή τροφίμων γίνεται υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Στην τρέχουσα κυπριακή κοινωνικοοικονομική πραγματικότητα, η έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού έχει πλέον το χαρακτήρα επιτακτικής ανάγκης, αφού με τη βοήθεια των εθελοντών, θα μπορέσουμε να στηρίξουμε αφ’ ενός ζωτικής σημασίας κοινωνικοπολιτικές δράσεις, αφ’ ετέρου τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα και θα αποδείξουμε ότι ζούμε και λειτουργούμε σε μια κοινωνία της αλληλεγγύης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει αναληφθεί λαμβάνοντας υπόψη την σοβαρότατη οικονομική κρίση που έχει οδηγήσει χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανεργία.

Πολλές οικογένειες δοκιμάζονται σκληρά και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στη διαχείριση των καθημερινών τους αναγκών.

Συνεπώς, καλείται ο καθένας από εμάς να προσφέρει όπως και όσο μπορεί για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

Για το λόγο αυτό, τα πακέτα αγάπης που θα ετοιμαστούν στο πλαίσιο του Δίμηνου Αλληλεγγύης, θα δοθούν σε οικογένειες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Για την καλύτερη οργάνωση της εκστρατείας θα λειτουργήσουν δύο κέντρα συλλογής, στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Δήμο Λατσιών.

Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να παραδίδουν τα πακέτα αγάπης στα κεντρικά γραφεία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη, Λατσιά) από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή μεταξύ 8:00π.μ. και 6:00μ.μ. και στο Δημαρχείο Λατσιών (λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη, Λατσιά) από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, μεταξύ 7:30π.μ. και 3:00μ.μ.  Είμαστε σίγουροι πως όλοι μαζί θα ανταποκριθούμε με πολύ ενδιαφέρον και θα αγκαλιάσουμε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

image001 (15)ΝΕΑΡΧΟΣ ΝΕΑΡΧΟΥ

LLB(Hons), MA, MPhil, Dipl CIPR, MIPRA, MCIPR

Τομέας Εκδόσεων και Εκδηλώσεων

Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας

Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 33

2ος όροφος, Γραφείο 262

Τ.Θ.12794, 2252 Λατσιά

Τηλ.: 00357 22 411730

Φαξ: 00357 22 411601

Ιστοσελίδα: www.ouc.ac.cy