Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Μεγάλη συναυλία “ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και προϊόντα που καλείται ο κόσμος να προσφέρει

22 Απριλίου 2013

Μεγάλη συναυλία “ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και προϊόντα που καλείται ο κόσμος να προσφέρει

cyprus_aid_concert

Μεγάλη συναυλία υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, παρόμοια με την CYPRUSAID που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία, διοργανώνεται την Τετάρτη 24 Απριλίου και στην Λεμεσό.

Η συναυλία στην οποία, μεταξύ άλλων γνωστών καλλιτεχνών, θα συμμετάσχουν τοπικά νεανικά συγκροτήματα και ομάδες νέων καλλιτεχνών, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης Εναερίου.

Διοργανωτής είναι ο Δήμος Λεμεσού στηριζόμενος και από άλλους φορείς της πόλης. Στόχος της συναυλίας είναι η ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων της ευρύτερης Λεμεσού, με τρόφιμα και άλλα προϊόντα.

Για την καλύτερη διοργάνωση αυτής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, είναι αναγκαία η συμμετοχή αρκετών εθελοντών που θα παραλαμβάνουν και θα ταξινομούν τα τρόφιμα.

Όσοι εθελοντές έχουν τη διάθεση να συμβάλουν μπορούν να αποτείνονται στην «Φωνή της Λεμεσού» δίνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και συγκεκριμένες ώρες που μπορούν να βοηθήσουν την ημέρα της εκδήλωσης) στο email: fonilemesou@gmail.com .

Σημείωση: Στο email να αποστέλονται τα στοιχεία μόνο εθελοντών και όχι συγκροτημάτων που θέλουν να συμμετέχουν. Τα στοιχεία σας θα παραμείνουν απόρρητα και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για σκοπούς επικοινωνίας με τους διοργανωτές.

syllogi-trofimon

Προϊοντα που καλείται ο κόσμος να προσφέρει

Τρόφιμα τα οποία δεν χρειάζονται ψυγείο

Παιδικές πάνες

Παιδικές τροφές

Πάνες για ενήλικες

Υγρά γενικού καθαρισμού του σπιτιού

Απορρυπαντικά

Υγρά πιάτων

Σαπούνια

Σαμπουάν

Οδοντόκρεμες

Οδοντόβουρτσες

Θα στηθούν πέντε συνεργία στις εισόδους προς τον χώρο της εκδήλωσης όπου οι εθελοντές θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα.

Θα γίνει διαχωρισμό τους και τοποθέτησή τους ανά είδος σε χαρτοκιβώτια, τα οποία στη συνέχεια θα φορτωθούν σε φορτηγά που θα βρίσκονται ένα σε κάθε σημείο παραλαβής.

Με το πέρα της εκδήλωσης όλα τα προϊόντα θα μεταφερθούν σε αποθηκευτικό χώρο και από εκεί θα διοχετευθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία και τις Εθελοντικές Οργανώσεις.

Τα συνεργεία παραλαβής θα στηθούν από το πρωί και από τις 10π.μ. θα μπορούν να παραλαμβάνουν προϊόντα.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει μεγάλες ποσότητες προϊόντων μπορεί να τα παραδώσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού (οδός Φιλελλήνων, Άγιος Ιωάννης, έναντι πρώην Σινέ Βόλος) από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, από τις 12 μέχρι τις 5μ.μ

Πηγή: Η Φωνή της Λεμεσού