Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως αιμοδοσία αρχαιοπρεπής

25 Απριλίου 2013

Ι. Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως αιμοδοσία αρχαιοπρεπής

αγια μαρινα jpgAιμοδοσία αρχαιοπρεπής

Την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 18:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως ,θα τελεσθεί Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία κατά την λειτουργική παράδοση του Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου.

Την λειτουργία θα ιερουργήσει ο οικονόμος  π. Ιωάννης Μεταξάς, ενώ βοηθούμενος  και από τους λοιπούς πατέρες του Ναού, θα μεταδώσουν κατά τον αποστολικό τρόπο το Σώμα και το Αίμα του Χριστού στους πιστούς.

Και αφού την Παρασκευή θα γίνει έτσι η αιμοληψία του Τιμίου Αίματος, την Κυριακή των Βαΐων  28 Απριλίου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στην αίθουσα εκδηλώσεων «Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Μανταδάκης», που βρίσκεται κάτω από το Ναό της Αγίας Μαρίνας (είσοδος από οδό Αγίας Μαρίνας 39).

Η εκκλησιαστική κοινότητα, προσκάλεσε τα μέλη της και όποιον άλλον επιθυμεί να λάβουν μέρος στη χαρά της Θείας Αιμοληψίας, αγγίζοντας με τα χείλη τους το άγιο Ποτήριο, αλλά και της αιμοδοσίας για την Τράπεζα αίματος της ενορίας, που είναι έργο αγάπης και προσφοράς στο συνάνθρωπο!ΜΕτάληψη

Εκ του τμήματος Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας,

του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου,

Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

 

1 jpg

www.agmarina.gr