Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Επείγουσα Έκκληση Από Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Για Προσφορά Βοήθειας

27 Απριλίου 2013

Επείγουσα Έκκληση Από Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Για Προσφορά Βοήθειας

pagkyprio-syntonistiko-symvoulio-ethelontismouΜε αφορμή τις νέες οικονομικές εξελίξεις στο νησί μας, οι οποίες έχουν πλήξει πολλούς συνανθρώπους μας, το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) και τα Σώματα Εθελοντών, παρακαλούν θερμά όπως:

  1. Όσα άτομα ενδιαφέρονται να συμβάλουν στην προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας, είτε προσφέροντας εθελοντικές υπηρεσίες, είτε προσφέροντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, να επικοινωνήσουν άμεσα με το Σώμα Εθελοντών στην επαρχία τους.
  2. Όσες εταιρείες, οργανισμοί, επιχειρήσεις κτλ μπορούν να συλλέξουν ή να προσφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτη ανάγκης, να επικοινωνήσουν άμεσα με το Σώμα Εθελοντών στην επαρχία τους.

Επίσης, πληροφορούμε ότι, όσα άτομα έχουν επείγουσες ανάγκες οι οποίες πιστεύουν ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα Σώματα Εθελοντών μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σώμα Εθελοντών στην επαρχία τους. Επισημαίνουμε ότι, το Σώμα Εθελοντών δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια.

Οι τραγικές στιγμές που διανύει το νησί μας επιβάλλουν την ανασύνταξη όλων μας για να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σας χρειαζόμαστε για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας Σωμάτων Εθελοντών: Λευκωσία 22512602, Λεμεσός 25737761, Λάρνακα 24650525, Αμμόχωστος 99124521, Πάφος 26953725, Κερύνεια 97743185