Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις ανάγκες των απόρων οικογενειών από το στρατό!

28 Απριλίου 2013

Έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις ανάγκες των απόρων οικογενειών από το στρατό!

 Έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις ανάγκες των απόρων οικογενειών της Επαρχίας Πάφου

8906

Τα μόνιμα στελέχη της 8ης Ταξιαρχίας Πεζικού και των Μονάδων που εδρεύουν  στην περιοχή ευθύνης, μέσα στα πλαίσια έκφρασης της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας, παρέδωσαν  την Πέμπτη, 18η Απριλίου 2013, στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο, διάφορα είδη τροφίμων για τις ανάγκες των απόρων οικογενειών της Επαρχίας Πάφου.

8907 8908

Έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του 2ου Συντάγματος Πεζικού προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου

 8938

Τα μόνιμα στελέχη του 2ου Συντάγματος Πεζικού και των μονάδων που εδρεύουν στην περιοχή ευθύνης, ημέρα Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 με πνεύμα πατριωτισμού, αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς, παρουσία επικεφαλής Αξιωματικού, διέθεσαν τρόφιμα για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου, με σκοπό την απάμβλυνση των αναγκών δυσπραγούντων αδελφών μας που περιήλθαν σε οικονομική δυσχέρεια ένεκα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την κοινωνία μας.

Τα τρόφιμα παρέλαβαν οι εκπρόσωποι της Μητρόπολης Μόρφου, Πρωτοπρεσβύτερος Χριστόφορος Δημητρίου και Οικονόμος Κυριάκος Παπαγιάννης.

Έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της 4ης Ταξιαρχίας Πεζικού προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου

8909

Τα μόνιμα στελέχη της 4ης Ταξιαρχίας Πεζικού και των Μονάδων που εδρεύουν  στην περιοχή ευθύνης, μέσα στα πλαίσια έκφρασης της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας, παρέδωσαν  την Παρασκευής, 19 Απριλίου 2013, τρόφιμα για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, με σκοπό την απάμβλυνση των αναγκών δυσπραγούντων αδελφών μας που περιήλθαν σε οικονομική δυσχέρεια ένεκα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την κοινωνία μας.

Τα τρόφιμα παρέλαβε, εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος πλαισιούμενος από τον Διευθυντή Θρησκευτικού Γ.Ε.Ε.Φ. Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Ιωάννου.

Ο Επίσκοπος Μεσαορίας ευχαρίστησε, εκ μέρους του Μακαριωτάτου, τα μέλη της Εθνικής Φρουράς για τη θεάρεστη πράξη τους και τα φιλάνθρωπα συναισθήματά τους για τους δοκιμαζόμενους και εμπερίστατους αδελφούς μας. Υπογράμμισε ότι η πράξη αυτή είναι τεκμήριο της αγάπης προς το Χριστό, την Εκκλησία Του και το πολύπλευρο έργο της, το οποίο όλοι υπηρετούμε είτε κληρικοί είτε λαϊκοί. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα και το φώς της Αναστάσεως του Κυρίου μας να φωτίζει τη ζωή και τα έργα  του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, των αξιωματικών και οπλιτών, εν γένει των εθνοφρουρών της πατρίδας μας.

8910

8911

Πηγή: churchofcyprus.org.cy