Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Παζάρι από την “Κιβωτό του κόσμου”

30 Απριλίου 2013

Παζάρι από την “Κιβωτό του κόσμου”

papantonisΗ “Κιβωτός του Κόσμου” και η “Get Involved” σας προσκαλούν και σήμερα σε ένα ξεχωριστό fundraising παζάρι στο project space του six d.o.g.s.

Για δεύτερη-και τελευταία- μέρα σήμερα λαμπάδες, πασχαλινά αντικείμενα, γούρια, αξεσουάρ και πολλές ακόμη χειροποίητες δημιουργίες θα διατίθενται με τη λογική της ελεύθερης συνεισφοράς.

Τα αντικείμενα προς διάθεση δεν θα έχουν συγκεκριμένη τιμή και καθένας θα μπορεί να προσφέρει ό,τι ποσό επιθυμεί και μπορεί. 
Η “Κιβωτός του Κόσμου” είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας που ασχολείται με την προστασία μητέρων και παιδιών. Τα παιδιά αυτά πολλές φορές ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, σε μονογονεϊκές οικογένειες, ή ακόμα και χωρίς γονείς.

Η “Get Involved” είναι μία εθελοντική ομάδα που δημιουργήθηκε το 2010 από φοιτητές του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ο.Π.Α. (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και έχει ως στόχο να βοηθήσει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, μέσα από δράσεις ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης.

Πηγή:agioritikovima.gr