Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Τα Κυπριακά γραμματόσημα κάνουν γνωστό το νησί μας, είπε ο υπ. συγκοινωνιών

30 Απριλίου 2013

Τα Κυπριακά γραμματόσημα κάνουν γνωστό το νησί μας, είπε ο υπ. συγκοινωνιών

kipriaka-grammatosimaΤα κυπριακά γραμματόσημα όπου και αν ταξιδέψουν προβάλλουν και κάνουν γνωστό το νησί μας και τις ιδιαιτερότητες του λαού και του πολιτισμού μας, δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσος Μητσόπουλος.

«Με τις καλαίσθητες απεικονίσεις τους και την ομορφιά τους ελκύουν και μαγεύουν όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, σ’ όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης.

Αλλά, πέρα από τη μαγεία και την ομορφιά τους, προβληματίζουν τους ανθρώπους και τους ευαισθητοποιούν πάνω σε καίρια ζητήματα που απασχολούν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων μας πάνω σε ζωτικά θέματα αρχών και αξιών που πηγάζουν από τον υγιή αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι» που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας», πρόσθεσε.

Σε χαιρετισμό του στην τελετή Βράβευσης των μαθητών Β’ Τάξης Γυμνασίου που πρώτευσαν  στον Παγκύπριο Μαθητικό Φιλοτελικό Διαγωνισμό 2012-2013 με θέμα: «Oι Ολυμπιακοί Αγώνες και τα Κυπριακά Γραμματόσημα», ο κ. Μητσόπουλος είπε ότι χαίρεται ιδιαίτερα γιατί παιδιά της ηλικίας των 14 χρόνων επέλεξαν να αποδεχθούν τους όρους του «ευ αγωνίζεσθαι» και να εργασθούν με στόχο την επιτυχία στον Παγκύπριο αυτό Μαθητικό Φιλοτελικό Διαγωνισμό.

Πηγή:onlycy.com