Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ευχαριστίες

2 Μαΐου 2013

Ευχαριστίες

8957

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου εκφράζει ευγνόμωνες ευχαριστίες προς όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην φιλανθρωπική καλλιτεχνική εκδήλωση με σύνθημα «όσα η αγάπη ονειρεύεται η Αμμόχωστος τα κάνει πράξη», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου το βράδυ στην πλατεία της Μητροπόλεως στο Παραλίμνι.

Η εκδήλωση είχε σκοπό τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.

Ευχαριστίες εκφράζουμε και προς τους Δήμους, τις Κοινότητες της ελεύθερης Αμμοχώστου, τα οργανωμένα σύνολα και όλους όσους στήριξαν ποικιλοτρόπως την όλη εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε τις χιλιάδες κόσμου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και πρόσφεραν απλόχερα για τους άπορους συνανθρώπους μας.

Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκαν περίπου 200 κυβικά μέτρα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Φωλιά Αγάπης» της Μητροπόλεως Κωνσταντίας.

Ήδη το Παντοπωλείο προσφέρει δωρεάν τρόφιμα και βασικά είδη διαβίωσης σε 500 περίπου οικογένειες της ελεύθερης Αμμοχώστου. Επιπλέον η Μητρόπολη προσφέρει πρόγευμα σε άπορους μαθητές Σχολείων της περιφέρειας μας.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλως Κωνσταντίας,

25 Απριλίου 2013.

 

 

Πηγή: churchofcyprus.org.cy