Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Μανιταροκεφτέδες

8 Μαΐου 2013

Μανιταροκεφτέδες

kentriko_DSCF0076Συνταγή :  Καίτη  Μαντζαρίδου

Υλικά
500 γρ.μανιτάρια
1  μέτριο κρεμμύδι τριμμένο

4 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

αλάτι-πιπέρι
1 αυγό
μαϊντανός ψιλοκομμένος
λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση
Πλένουμε, ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε σε αυτό με κουταλιές το μείγμα των μανιταριών για τηγάνισμα.

Αν χρειάζεται ,προσθέτουμε μερικές κουταλιές της σούπας αλεύρι.

Φωτογραφία:manitarosyntages.blogspot.gr 

Πηγή : Από το βιβλίο –Νηστήσιμα φαγητά και γλυκά –Καίτη Μαντζαρίδου -Εκδόσεις  Παναγιώτη Σ.Πουρναρά