Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Bρέθηκαν ζωντανές 10 χρόνια μετά την εξαφάνιση τους

8 Μαΐου 2013

Bρέθηκαν ζωντανές 10 χρόνια μετά την εξαφάνιση τους

493170_amanda-berry-reunion-croppe_610x344Απίστευτη ιστορία με τρεις κοπέλες που εξαφανίστηκαν χωριστά και βρέθηκαν μαζί

Σε μια απίστευτη υπόθεση που ερευνά η αστυνομία, τρείς γυναίκες που είχαν χαθεί χωριστά πριν από 10 χρόνια βρέθηκαν τώρα ζωντανές σε σπίτι, κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκαν.

Και οι τρείς γυναίκες είχαν εξαφανιστεί σε μικρή απόσταση από τα σπίτια τους.

Η αστυνομία δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πώς οι γυναίκες βρέθηκαν, αλλά είπε ότι φάνηκαν να είναι καλά στην υγεία τους. Οι γυναίκες είναι  η Amanda Berry, η Τζίνα DeJesus και η Michele Knight ενώ η Μπέρι όταν απελευθερώθηκε είχε μαζί της και ένα 6χρονο κορίτσι που πιθανολογείται ότι είναι κόρη της.

Την αρχή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι φέρεται να έκανε γείτονας ο οποίος άκουσε περίεργους θορύβους από το υπόγειο του σπιτιού όπου κρατούνταν οι τρείς γυναίκες. Στη συνέχεια η Μπέρι πήρε τηλέφωνο την αστυνομία ικετεύοντας να έρθει να την πάρει.  “Έχω απαχθεί εδώ και 10 χρόνια. Είμαι ελεύθερη τώρα», είπε στον τηλεφωνητή.    493269_apagogi

Για την υπόθεση των απαγωγής των τριών γυναικών έχουν συλληφθεί τρία αδέλφια ηλικίας 50, 52 και 54 ετών.

Ο 52χρονος είναι οδηγός σχολικού λεωφορείου.   Η Berry εξαφανίστηκε σε ηλικία 16 ετών στις 21 Απριλίου 2003, όταν τηλεφώνησε στην αδελφή της για να πει ότι θα πάει βόλτα σε ένα Burger King. Η DeJesus εξαφανίστηκε σε ηλικία 14 ετών γυρνώντας στο σπίτι της από το σχολείο, ένα χρόνο αργότερα.  Η Knight είχε εξαφανιστεί από το 2000.

Η αναζήτηση των τριών γυναικών ήταν συνεχής από τότε που εξαφανίστηκαν. Μάλιστα η μητέρα της Μπέρι που είχε νοσηλευτεί με παγκρεατίτιδα πέθανε, καθώς μετά την εξαφάνιση η υγεία της επιδεινώθηκε.   Ήδη οι τρείς γυναίκες μετά το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν για να γίνει έλεγχος της υγείας τους ενώθηκαν με τους συγγενείς τους.

Λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, κάτι που επισήμανε και ο δήμαρχος της πόλης. “Έχουμε πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση, και η έρευνα θα είναι συνεχής», είπε, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του που οι τρείς γυναίκες βρέθηκαν ζωντανές.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cZi53X7SPb4?feature=player_detailpage&w=640&h=360]

 Πηγή:  lifo.gr