Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Η καρδιά της ιστιοπλοΐας κτυπά στη Λεμεσό το 2013

21 Μαΐου 2013

Η καρδιά της ιστιοπλοΐας κτυπά στη Λεμεσό το 2013

sailing

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νέων «ISAF Youth Sailing World Championship», θα φιλοξενήσει τον Ιούλιο του 2013 η Λεμεσός, το οποίο θεωρείται ως η μεγαλύτερη διεθνής αθλητική διοργάνωση που έγινε ποτέ στο νησί μας.

Σχετική ενημέρωση γύρω από το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, δόθηκε την Τρίτη στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΚΙΟ) Γιάννο Φωτίου, στην παρουσία των δημοτικών αρχών, παραγόντων και φίλων του αθλήματος.

Οπως είπε ο κ. Φωτίου, η ΚΙΟ έχει επιλεγεί από τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για να αναλάβει τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, στο οποίο θα λάβουν μέρος περισσότερες από 50 χώρες με τη συμμετοχή 450 αθλητών και σημείωσε το μέγεθος της ευθύνης που η Κύπρος γενικότερα αναλαμβάνει ως οικοδέσποινα χώρα, σε μια διοργάνωση που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου φάσματος της ιστιοπλοΐας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως »για ένα δεκαήμερο του Ιούλη του 2013, η καρδιά της Παγκόσμια Ιστιοπλοΐας, θα κτυπά στη Λεμεσό» και πρόσθεσε ότι η διοργάνωση θα τύχει ευρείας προβολής από τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

 

(Πηγή: The Traveller/Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία)

 

Πηγή: http://cyprusondeck.com/index.php/main-deck/news/item/249-i-kardia-tis-istioploias-ktypa-sti-lemeso-to-2013.html