Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος Harrow ΒΔ Λονδίνου, εκδρομή στη Νότια Αγγλία

30 Μαΐου 2013

Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος Harrow ΒΔ Λονδίνου, εκδρομή στη Νότια Αγγλία

412

Τη Δευτέρα 27η Μαίου 2013, με την ευκαιρία της αργίας, λόγω της Ημέρας της Ανοίξεως, η Βοηθητική Αδελφότητα Κυριών «Αγ. Αγάθη», της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος Harrow ΒΔ Λονδίνου, οργάνωσε μια θαυμάσια ημερήσια εκδρομή στη Νότια Αγγλία.

Την εκδρομή επιμελήθηκε προσωπικά και οργάνωσε άψογα η Πρόεδρος της Αδελφότητας κα. Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου, βοηθούμενη από τις άξιες συνεργάτιδές της.

Τους εκδρομείς συνόδευσε ο Ιερ. Προϊστάμενος της Κοινότητας Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας. Συμμετείχαν αρκετά από τα παιδιά του Ελληνικού Κολεγίου Αγ. Παντελεήμονα.

Στο πλαίσιο της εκδρομής αυτής έγινε επίσκεψη κατ’ αρχάς στο καστρομονάστηρο του Battle, στον τόπο όπου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη και ιστορική μάχη του 1066 μ.Χ., όταν οι Νορμανδοί εισέβαλαν στην Αγγλία.

Κατόπιν οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την όμορφη παραθαλάσσια πόλη Hastings, στη Νότια Αγγλία!

Εκεί απήλαυσαν όμορφο περίπατο στην παραλία, μέσα σε μια υπέροχη λιακάδα, κι επίσης γεύθηκαν και τους θαλασσινούς μεζέδες της μεγαλύτερης ψαρόπολης της Αγγλίας!

Στη συνέχεια προσκύνησαν στον Ελληνορθόδοξο Ι.Ν. Αγ. Μαρίας Μαγδαληνής, που βρίσκεται στη πόλη του St. Leonards-on-Sea, πλησίον του Hastings, όπου τους υποδέχθηκε ο φιλόξενος και γλυκύς π. Ιερόθεος Γεωργίου με το επιτελείο του!

 

Πηγή: http://www.lavaron.gr/press-release/ekdromi-sti-notia-anglia-kinotita-ag-panteleimonos-harrow-vd-londinou