Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Σοκ: Έβαλε την κόρη του στην κατάψυξη επειδή έκλαιγε

30 Μαΐου 2013

Σοκ: Έβαλε την κόρη του στην κατάψυξη επειδή έκλαιγε

0131

Ο Tyler James Deutsch από την Ουάσινγκτον εμφανίστηκε στην αίθουσα δικαστηρίου στην Tacoma κατηγορούμενος για παραμέληση και κακοποίηση ανηλίκου.

Ο 25χρονος πατέρας είχε βάλει την μόλις 6 εβδομάδων κόρη του μέσα στην… κατάψυξη, για να σταματήσει να κλαίει και να την πάρει ο ύπνος!

Ο ίδιος δήλωσε αθώος στις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ το δικαστήριο όρισε εγγύηση για την απελευθέρωσή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε 1 εκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο νεαρός πατέρας αποκοιμήθηκε ξεχνώντας το παιδί του την κατάψυξη το περασμένο Σάββατο. Ξύπνησε μια ώρα μετά και το έβγαλε από εκεί, μόνο όταν αντιλήφθηκε ότι το αναζητούσε τρομαγμένη η 22χρονη μητέρα του, η οποία είχε επιστρέψει στο σπίτι, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail. Η μητέρα του παιδιού προσπάθησε να ειδοποιήσει τις αρχές και τότε εκείνος της άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια. Η μητέρα άρπαξε το παιδί της και έτρεξε στους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η θερμοκρασία του παιδιού είχε πέσει στους 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ είχε υποστεί κάταγμα στο ένα του χέρι και πόδι, ενώ είχαν δημιουργηθεί φουσκάλες στα πόδια της και είχε και ένα τραύμα στο κεφάλι.

Οι γιατροί εμφανίζονται καθησυχαστικοί για την κατάσταση της υγείας της, εκτιμώντας ότι θα αναρρώσει πλήρως.

Ο ασυνείδητος πατέρας ενδέχεται να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή, καθώς οι πράξεις του επισύρουν την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

 

 

Πηγή: news.princeoliver.com