Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Βρήκε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της έπειτα από 67 χρόνια!

31 Μαΐου 2013

Βρήκε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της έπειτα από 67 χρόνια!

Violet+Booth+Newly+Appointed+Barnsley+Central+yCxmPyLM1X6x

Μια γιαγιά, από τη Μεγάλη Βρετανία, βρήκε το δακτυλίδι των αρραβώνων της που είχε πετάξει πριν από 67 χρόνια! Η Violet Booth το 1941 κατά την διάρκεια ενός καυγά με τον αρραβωνιαστικό της, Samuel, πέταξε το δακτυλίδι σε ένα χωράφι! Το ζευγάρι προσπάθησε να το βρει, αλλά μετά από άκαρπες προσπάθειες, αναγκάστηκαν να αγοράσουν καινούργιο δακτυλίδι αφού σκόπευαν να παντρευτούν.

Ο ανιψιός της, Leighton Boyes, ανιχνευτής μετάλλων στο επάγγελμα, βρήκε το δακτυλίδι μέσα σε δυο ώρες από την στιγμή που του επέδειξαν το χωράφι όπου είχε πεταχτεί!

«Είναι απίστευτο είμαι πολύ συγκινημένη. Το δακτυλίδι αυτό σημαίνει πολλά για εμένα και μου φέρνει πολλές ευτυχισμένες αναμνήσεις», είπε η 88-χρονη γυναίκα που έχασε τον σύζυγο της πριν από 15 χρόνια.

Ο Leighton Boyes πήρε ένα χάρτη και ζήτησε από τη θεία του να τού υποδείξει την περιοχή. Ζήτησε άδεια από τον ιδιοκτήτη του χωραφιού και ξεκίνησε την έρευνα του.

«Μέσα σε δυο ώρες το εντόπισα. Ήταν μόλις 10 εκατοστά κάτω από το έδαφος και δεν είχε διαβρωθεί καθόλου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρόσωπο της θείας μου όταν της το παρέδωσα», είπε ο κ. Boyes.

 

 

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία του Λονδίνου