Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Άννα Βίσση: Μαμά 3 παιδιών πριν να γίνει γιαγιά!

6 Ιουνίου 2013

Άννα Βίσση: Μαμά 3 παιδιών πριν να γίνει γιαγιά!

Φωτό:espressonews.gr

Φωτό:espressonews.gr

Αυτό συνέβη σε μένα γυρίζοντας από την Κένυα… Από την επιτομή της πλήρους ανέχειας, φτώχειας, εγκληματικότητας, δυστυχίας και αρρώστιας, ξαφνικά ξυπνάς από τον δικό σου “πολυτελή” λήθαργο και συνειδητοποιείς πως τελικά είμαστε όλοι άνθρωποι με αλλιώτικα πεπρωμένα, είχε γράψει στο Ίντερνετ η Άννα Βίσση, γυρνώντας από την Κένυα, προσθέτοντας πως το ταξίδι αυτό της άλλαξε την ζωή.”

Μπορεί η Άννα Βίσση να περιμένει το πρώτο της εγγονάκι, ωστόσο, λίγο πριν γίνει γιαγιά, έγινε… μαμά και, μάλιστα, τριών παιδών!
Η δημοφιλής τραγουδίστρια υιοθέτησε τρία αγόρια: τον Μπέρναρντ 13 ετών, τον Χάρισον 12 ετών και τον Πάτρικ 10 ετών, τα οποία συνάντησε στο ταξίδι της στην Κένυα, το 2010.

Μέχρι σήμερα, κανείς ποτέ δεν έμαθε ότι η διάσημη τραγουδίστρια έγινε μητέρα τριών αγοριών, των, που ζούσαν υπό απάνθρωπες συνθήκες στις φυλακές ανηλίκων, όταν το «Σοφία για τα Παιδιά» τα πήρε υπό την επίβλεψη και την προστασία του!

bissipaidi_471088476Η Άννα εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει τα τρία αδέλφια μέσω του προγράμματος «Υιοθετώ ένα Παιδί» και άνοιξε την αγκαλιά της. Έτσι, η τραγουδίστρια έγινε μητέρα για τρία παιδιά που δεν γνώρισαν ποτέ την δική τους, καθώς την έχασαν σε πολύ μικρή ηλικία.

 

Πηγή:ikypros.com