Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Τερματοφύλακας στη Βοσνία αγωνίστηκε σε όλο το ματς με σφαίρα στο κρανίο

20 Ιουνίου 2013

Τερματοφύλακας στη Βοσνία αγωνίστηκε σε όλο το ματς με σφαίρα στο κρανίο

f6dce52e56eab5b419bd5c127a473637_MΟ ερασιτέχνης τερματοφύλακας, Ντούσκο Κρτάλιτσα, αγωνιζόταν σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου σε προάστιο του Σαράγεβο και κατά τη διάρκεια του αγώνα παραπονιόταν για πονοκέφαλο.

Ο Κρτάλιτσα, είχε κάνει μία δύσκολη επέμβαση λίγα λεπτά νωρίτερα χτυπώντας και στο δοκάρι και έτσι, συνέχισε να αγωνίζεται αφού απέδωσε τον πονοκέφαλο σε αυτή  την προσπάθεια του.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο Κρτάλιτσα αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά τη λήξη, συνέχισε να έχει πονοκεφάλους, ενώ  εμφάνισε και προβλήματα στην ομιλία. Ετσι, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν ότι στο κρανίο του ήταν σφηνωμένη μία σφαίρα  διαμέτρου εννέα χιλιοστών.  Ο Κρτάλιτσα, υποβλήθηκε σε επέμβαση η σφαίρα αφαιρέθηκε, ενώ η κατάσταση του παραμένει σταθερή.

Ποιός μπορεί όμως να πυροβόλησε τον τερματοφύλακα σε ένα ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι; Η αστυνομία έδωσε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Στην περιοχή την ημέρα του αγώνα έγιναν τρεις γάμοι. Κάποιος λοιπόν, θεώρησε καλή ιδέα για να γιορτάσει το γεγονός, να πυροβολήσει στον αέρα. Και μία από τις σφαίρες κατέληξε να σφηνωθεί στο κρανίο του άτυχου τερματοφύλακα.

 

Πηγή: briefingnews.gr