Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου”

22 Ιουνίου 2013

Αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου”

590_97e19aa3afc09e0dbf590f64534198c9Αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου”

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 23 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ο 15ος  Αγώνας Δρόμου «Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου», με εκκίνηση που θα δοθεί στις 10.00 π.μ., από το Αρχαίο Λιμάνι των Κεγχρεών με τερματισμό την κεντρική  πλατεία της Αρχαίας Κορίνθου.

Οι Έλληνες και ξένοι αθλητές θα τρέξουν μια απόσταση περίπου 12 χιλιομέτρων, καλύπτοντας νοερά τα χνάρια της διαδρομής που άφησε ο Απόστολος Παύλος κατά την ιεραποστολική επίσκεψή του στην περιοχή, μεταξύ της πόλης της Κορίνθου και των Κεγχρεών, το ανατολικό τότε λιμάνι της Κορίνθου.

Μετά το τέλος του αγώνα, θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα καθώς και κύπελλα.

Για την καλύτερη  εξυπηρέτηση  των αθλητών, κατά την διάρκεια της διαδρομής,  θα υπάρχει ασθενοφόρο  ανά τρία χιλιόμετρα  όπου ομάδες θα παρέχουν επιπλέον νερό στους αθλητές.

Στο χώρο του τερματισμού, ο Δήμος Κορινθίων, θα διαθέτει αναψυκτικά, σάντουιτς και γλυκά σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και Λεωφορεία  για την μεταφορά τους στο χώρο της αφετηρίας.

Πηγές:korinthostv.blogspot.gr -.enikos.gr