Θεολογία και Ζωή

To άλμπουμ ενός γάμου που συγκινεί: Η νύφη οργάνωσε την ονειρική τελετή σε 10 ημέρες αφότου ο γαμπρός διαγνώσθηκε με ανίατο καρκίνο

22 Ιουνίου 2013

To άλμπουμ ενός γάμου που συγκινεί: Η νύφη οργάνωσε την ονειρική τελετή σε 10 ημέρες αφότου ο γαμπρός διαγνώσθηκε με ανίατο καρκίνο

gamos-660_4

 Τ

ο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου του Κρις και της Σαρλότ συγκινεί όχι για τους συνηθισμένους λόγους αλλά για την ιστορία πίσω από αυτόν: Οργανώθηκε σε χρόνο ρεκόρ από τη νύφη και πραγματοποιήθηκε 10 ημέρες αφότου ο γαμπρός διαγνώσθηκε με καρκίνο του πάγκρεας.
Οι γιατροί του έδιναν μόνο μερικούς μήνες ζωής.
Ηταν Οκτώβριος του 2012 όταν ο 41χρονος Κρις Κλαρκ διαγνώσθηκε με καρκίνο του παγκρέατος. Λίγα λεπτά αφότου οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι έχει μερικούς μόνο μήνες ζωής έκανε πρόταση γάμου στην Σάρλοτ.
«Μόλις μου εξήγησαν οι γιατροί από τι πάσχω, αισθάνθηκα σαν να έγινε μια έκρηξη. Αισθανόμουν ότι ήμουν κουφός, παραπατούσα. Αφού κάθησα για πέντε λεπτά στην αίθουσα αναμονής γύρισα και έκανα την πρόταση γάμου στην Σαρλότ», λέει σήμερα ο Κρις ο οποίος οκτώ μήνες μετά τη διάγνωση και παρά τις προβλέψεις των γιατρών αισθάνεται καλά.
Η Σάρλοτ είπε χωρίς δεύτερη σκέψη το μεγάλο «Ναι» και άρχισε αμέσως τις προετοιμασίες.
Δέκα ημέρες αργότερα ένωσαν τις ζωές τους σε μια ονειρική τελετή στη βρετανική ύπαιθρο. Ολα είχαν γίνει όπως τα είχαν ονειρευτεί και κατά καιρούς, κατά τη διάρκεια της εξαετούς σχέσης τους είχαν συζητήσει, αλλά ανέβαλαν συνεχώς, έτσι γιατί θεωρούσαν ότι είχαν άπλετο χρόνο μπροστά τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.
gamos-3
gamos-1
gamos-5
gamos-4
gamos-2