Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Κατακλύζεται καθημερινά από λουόμενους, η παραλία του Κόλπου των Κοραλίων

23 Ιουνίου 2013

Κατακλύζεται καθημερινά από λουόμενους, η παραλία του Κόλπου των Κοραλίων

Φωτό:facebook.com

Φωτό:facebook.com

Πλήθος κόσμου επισκέπτεται φέτος την παραλία του Κόλπου των Κοραλίων στην Πέγεια μετά την αναβάθμιση της που έτυχε από την δημοτική αρχή  και την προσφορά εκ μέρους του Δήμου Πέγειας , αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους λουόμενους.

Η Άντρη Χάρπα Οικονομικός Διευθυντής στο Δήμο Πέγειας και υπεύθυνη της διαχείρισης της παραλίας του Κόλπου των Κοραλίων,  ανέφερε  πως ο δήμος  φέτος, διαχειρίζεται ο ίδιος το μεγαλύτερο τμήμα της παραλίας σε σχέση με τα κρεβατάκια και τις ομπρέλες.

Αυτό προσθέτει, αποτελεί καινοτομία, δίδοντας παράλληλα την ευκαιρία στο προσωπικό να απασχολείται σε μόνιμη βάση αφού με την ρύθμιση αυτή – όπως είπε- δεν χρειάστηκε να ληφθούν μέτρα περιορισμού του προσωπικού.

Στον ίδιο χώρο λειτουργούν περίπτερα που εξυπηρετούν τους λουόμενους ενώ ο Δήμος αντλεί μεγάλο μέρος των εσόδων του από την παραλία αυτή.

Ως τοπική αρχή, είπε η κ Χάρπα,  είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής από τα έσοδα , και ευελπιστούμε σε ακόμη μεγαλύτερα.

Η παραλία έχει εξασφαλίσει, συνέχισε,  την «Γαλάζια σημαία» που αποτελεί σύμβολο ποιότητας της παραλίας και απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές που διαχειρίζονται Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς.

Η κ.  Χάρπα πρόσθεσε επίσης πως στο πλαίσιο του καλοκαιριού ο Δήμος Πέγειας προγραμματίζει την διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων επί της παραλίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως η παραλία φέτος έχει ευπρεπιστεί μετά και την διάβρωση που είχε  υποστεί λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Φωτό:facebook.com

Φωτό:facebook.com

Πηγή: onlycy.com