Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Ιταλική γραμματική στα ελληνικά

1 Ιουλίου 2013

Ιταλική γραμματική στα ελληνικά

BKS.0905032Οι Εκδόσεις και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA, είναι ο ξενόγλωσσος εκπαιδευτικός Οργανισμός που από το 1982 προωθεί την εκμάθηση, αρχικά, της ιταλικής κι έπειτα κι άλλων σημαντικών γλωσσών που αριθμητικά αντιστοιχούν σε μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού (ισπανική, ρωσική, τουρκική, κινεζική κι αραβική γλώσσα).
Εκτός των βιβλίων Γραμματικής στα ελληνικά έχουν εκδοθεί αναγνωστικά βιβλία, λεξικά (Βραβείο Υπουργείου Εξωτερικών Ιταλίας) και βιβλία ασκήσεων των ανωτέρω γλωσσών.
Οι Εκδόσεις PERUGIA αφενός στηρίζουν τη διεύρυνση της γνώσης σε έλληνες, πολλοί εκ των οποίων σπούδασαν ή ζουν κι εργάζονται σήμερα στις αντίστοιχες χώρες, κι αφετέρου προάγουν τις διμερείς σχέσεις της Ελλάδας με αυτές.

ΙΤΑΛΙΚΑ

1. Περιγραφή βιβλίου ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ στα ελληνικά:

Το πληρέστερο και πιο αναγνωρισμένο εγχειρίδιο ιταλικής γραμματικής των τελευταίων 20 ετών κυκλοφορεί ανανεωμένο, πιο σύγχρονο και κατα πολύ εμπλουτισμένο!

Περιέχονται ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ, αλλά και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ.

Μεθοδοποιεί όλα όσα λείπουν από αντίστοιχα βιβλία. Το μόνο με αναλυτικούς πίνακες ρημάτων, προθέσεων και εκφράσεων.

Καλύπτει όλα τα επίπεδα – Απαραίτητο για την απόκτηση όλων των διπλωμάτων ιταλικής γλώσσας.

2. Σύνδεσμο στον οποίο παρουσιάζεται το δείγμα (24 σελίδες) της Ιταλικής Γραμματικής στο ISSUU: http://www.issuu.com/perugia.athens/docs/grammaticaitaliana_2011_selection