Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Η Νεκταρία Παναγή χάρισε στη Κύπρο ένα ακόμα χρυσό Χρυσό άλμα στα 6.51 από τη Νεκταρία Παναγή

2 Ιουλίου 2013

Η Νεκταρία Παναγή χάρισε στη Κύπρο ένα ακόμα χρυσό Χρυσό άλμα στα 6.51 από τη Νεκταρία Παναγή

panagi2Με άλμα στα 6.51 λοιπόν η Νεκταρία Παναγή πήρε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος. Η Κύπρια αθλήτρια έφερε το δεύτερο χρυσό στην Κύπρο στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες, μετά την επιτυχία της Ελένης Αρτυματά στα 200 μέτρα. 

Μόλις ολοκλήρωσε την 6η της προσπάθεια, η Νεκταρία ζήτησε και πήρε κυπριακή σημαία από το τιμ στην κερκίδα, την τύλιξε πάνω της και έκανε το γύρο του θριάμβου, μπροστά από τους λιγοστούς Τούρκους θεατές που είχαν μείνει να δουν το τελευταίο αγώνισμα της ημέρας στο στάδιο «Νεβίν Γιανίτ». Κάνοντας το γύρο του θριάμβου, η Παναγή ξέσπασε σε κλάματα χαράς για την τεράστια της επιτυχία, πριν πέσουν πάνω της ο προπονητής και οι άνθρωποι της αποστολής για να την αγκαλιάσουν, σε μια πολύ φορτισμένη και συγκινητική στιγμή.

«Είναι μεγάλη τιμή που κέρδισα, και το ήθελα δύο φορές επειδή είναι στην Τουρκία οι αγώνες. Πίστευα ότι αν όλα πάνε καλά, θα ήμουν στα μετάλλια. Και βγήκε», ήταν τα πρώτα λόγια της Παναγή, μετά την επιτυχία της. «Είναι η δεύτερη μου φορά (σ.σ. στους Μεσογειακούς). Την πρώτη φορά ήρθα 5η. Στο start list όλες οι επιδόσεις ήταν κοντά. Ήξερα ότι με μια καλή εμφάνιση, θα πάω καλά και περίμενα μετάλλια, αλλά δεν περίμενα να κερδίσω», συμπλήρωσε η 23χρονη.

Όσο για τη συνέχεια, η Παναγή είπε: «Πάντα επιδιώκω κάθε φορά σε κάθε αγώνα να κάνω ατομική επίδοση. Για φέτος επιδιώκω το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Αύγουστο στη Μόσχα».

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ

Πηγή: ikypros.com