Πολυμέσα - Multimedia

troktiko – η αληθινή ιστορία (2013) full movie (Βίντεο)

20 Ιουλίου 2013

troktiko – η αληθινή ιστορία (2013) full movie (Βίντεο)

periklis giolias

Το ντοκυμανταίρ “troktiko-η αληθινή ιστορία” είναι ένα προσωπικό project που γυρίστηκε με ίδια μέσα (δηλαδή χωρίς κανένα κόστος πέρα από προσωπική εργασία) από τον Φεβρουάριο έως τις αρχές Ιουλίου του 2013.
Δεν έγινε νωρίτερα, επειδή από όλους τους εμπλεκομένους δεν γνώριζα κανέναν άλλο πέρα από τον Σωκράτη Γκιόλια. Έτσι, μου πήρε πάρα πολύ χρόνο -και τελικά χρειάστηκε μιά συγκυρία και μιά τυχαία συνάντηση- ώστε να καταφέρω να πιάσω από κάπου την άκρη του νήματος και να βρω τους ανθρώπους που πραγματικά γνώριζαν την ιστορία από πρώτο χέρι.
Στόχος μου δεν ήταν να επαναλάβω τα ήδη γνωστά και γραμμένα σε εφημερίδες και ιστοτόπους, αλλά να προσπαθήσω να μαζέψω καινούριο υλικό που ακούγεται για πρώτη φορά και προσπαθεί να απαντήσει στα φυσιολογικά ερωτήματα: ποιός, που, πότε, πως και γιατί;
Παρακολουθώντας τις μαρτυρίες των ανθρώπων που έζησαν από μέσα ολόκληρη την ιστορία του troktiko.blogspot.com, ο καθένας έχει πλέον περισσότερα στοιχεία ώστε να σχηματίσει τη δική του γνώμη.

Κώστας Λακαφώσης – Ιούλιος 2013
troktiko.documentary@gmail.com

errata:
-στο 720p υπάρχει, όμως στο αρχικό upload του youtube λείπει το σούπερ με το όνομα του Αντρέα Μπελεγρή (είναι ο δημοσιογράφος που μιλάει ως παλιός συνεργάτης του Σωκράτη Γκιόλια)
-κάτι καρέ έχουν φύγει κάπου στο μοντάζ, λεπτομέρεια

Αν θέλετε να το κατεβάσετε ολόκληρο στον υπολογιστή σας σε ανάλυση 720p, πατήστε εδώ (783Mb):
https://docs.google.com/file/d/0B-l-s…
Για να δείτε online την καλύτερη ανάλυση των 720p, εδώ:
http://youtu.be/0ah8snPopOQ