Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Πώς να δώσετε πλούσια γεύση στο κόκκινο κρασί σας με… ένα μπλέντερ

21 Ιουλίου 2013

Πώς να δώσετε πλούσια γεύση στο κόκκινο κρασί σας με… ένα μπλέντερ

e782db0421ce0afae91aee7407d45805_LΟι πραγματικοί λάτρεις του κρασιού, χρησιμοποιούν μια παρατεταμένη διαδικασία που ονομάζεται «μετάγγιση», για να αερίζουν το κρασί τους πριν το πιουν και έτσι να αποκτά πολύ πιο πλούσια γεύση. Στην καθημερινότητά μας, όμως, με τους γρήγορους ρυθμούς της, μπορούμε να το κάνουμε πολύ πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας απλά το μπλέντερ! Ρίξτε το κρασί σας στο μπλέντερ και «χτυπήστε» το για 60 δευτερόλεπτα. Η μέθοδος αυτή θα δώσει, εγγυημένα, υπέροχη γεύση σε σχεδόν κάθε κόκκινο κρασί. Φυσικά, η original διαδικασία είναι πολύ πιο αποτελεσματική, μέχρι όμως να βρείτε τον κατάλληλο χρόνο για να την κάνετε, αυτό το κόλπο θα σας λύσει τα χέρια.

Πηγήqueen.gr