Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Πώς να κάνετε τα ψητά σας ψάρια ακόμα πιο νόστιμα

29 Ιουλίου 2013

Πώς να κάνετε τα ψητά σας ψάρια ακόμα πιο νόστιμα

97a483af3d75fdc48b1e55f53edc6aa9_LΜία εύκολη συνταγή για σος που ταιριάζει πολύ με τα λευκά ψάρια και τους δίνει μοναδική γεύση, είναι αυτή με πολύ σκορδάκι και λιαστές ντομάτες.

Απλά κάψτε σε ένα τηγάνι 4 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφρά 4 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο.

Ανακατεύετε καλά και στη συνέχεια σβήνετε με λίγο λευκό κρασί και προσθέτετε 300γρ λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλατοπιπερώστε.

Αφήστε την σάλτσα να δέσει και μόλις είναι έτοιμη, περιχύστε με αυτή το ψάρι σας.

Πηγήqueen.gr