Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Λαζάνια με σπανάκι, ντομάτα και πράσο

4 Αυγούστου 2013

Λαζάνια με σπανάκι, ντομάτα και πράσο

lazaniaspanaki_sized

ΥΛΙΚΑ

  • Για την γέμιση
    • 100 γρ. ελαιόλαδο
    • 450 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    • 400 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο
    • 200 γρ. πιπεριές κόκκινες, σε μεσαίο καρέ
    • 200 γρ. πιπεριές κίτρινες, σε μεσαίο καρέ
    • 40 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
    • 800 γρ. σπανάκι (μόνο φύλλα), καθαρισμένο
    • 200 γρ. ντομάτα κονκασέ, φρέσκια
    • 500 γρ. σάλτσα ντομάτα
    • 10 γρ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
    • 10 γρ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
    • Αλάτι
  • Για τα λαζάνια
    • 300 γρ. λαζάνια
    • 100 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
    • 200 γρ. σάλτσα ντομάτα
    • γέμιση
    • αλάτι
    • πιπέρι
    Για ταψί 24 χ30 εκα.
    1 ώρα 30 λεπτά

Πηγή: yiannislucacos.gr