Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Γρανίτα Ακτινίδιο

15 Αυγούστου 2013

Γρανίτα Ακτινίδιο

granitaaktinidioΥΛΙΚΑ
  • Για τη γρανίτα ακτινίδιο
    • 65 γρ. νερό
    • 65 γρ. ζάχαρη
    • 870 γρ. ακτινίδια, καθαρισμένα
    6-12 ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ

     

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Για τη γρανίτα ακτινίδιο

    Φτιάχνουμε ένα σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.

    Κρυώνουμε το σιρόπι και το τοποθετούμε στο μπλέντερ, μαζί με το ακτινίδιο.

    Αλέθουμε, σουρώνουμε από σινουά και τοποθετούμε το μείγμα σε ειδικά σκεύη για γρανίτες.

    Το καταψύχουμε για τουλάχιστον 16 ώρες.

Πηγή: yiannislucacos.gr